• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrov izgubio od Novaka pa zaplakao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bugarin Grigor Dimitrov veoma teško podnio poraz od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu.

 Grigor Dimitrov plakao poslije poraza od Đokovića Izvor: Twitter/@TennisTV

Bugarin Grigor Dimitrov se slomio poslije poraza od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu. On je glatko izgubio od Srbina u meču za trofej sjeo na stolicu i plakao držeći lice u rukama. Teško, teško mu je pao poraz u meču za trofej u Parizu i nije mogao da se sabere dugo poslije meča. Kada je uspio, stao je nasred terena i tokom ceremonije govorio emotivno, iz srca.

"Mislim da sam izgorio na kraju. Jako sam zahvalan zbog ove izuzetne sedmice, sjajna su posljednja tri meseca za mene. Doći do finala ovog turnira za mene mnogo znači, mnogo više nego što možete da zamislite. Ne bi to ipak bilo moguće bez vas i ovakve podrške".

"Novače, ponovo čestitam, jako sam zahvalan. Ne znam šta da kažem, nemam riječi, iskreno čestitam. Svaka čast tvom i mom timu, bilo nam je sjajno ove sedmice, zar ne? Bilo je divno putovanje ove godine. Još jedna sezona na turu, na tako visokom nivou, jako sam zadovoljan zbog toga".

"Hvala svima na turniru, ovaj centralni teren je legendaran, privilegija je igrati ovdje. Ne mogu da pronađem više riječi da izrazim zahvalnost i zato hvala svima i ja nastavljam da idem u ovom pravcu", kazao je trenutno 17. teniser svijeta.

U duelu sa Novakom, Dimitrov ima skor 1-12, a jedini put je uspio da pobijedi Srbina prije deset i po godina, na Mastersu u Madridu 7:6, 6:7, 6:3. Bio je to meč kada je Đoković vodio pravi "rat" sa publikom i psovao tako da svi dobro čuju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC