• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloboda ima priliku da ispiše istoriju: Protiv Turaka za mjesto među 16 najboljih u Evropskom kupu!

Autor Dragan Šutvić

Trener Mirko Mikić pokušaće sa svojim izabranicima da se plasira u osminu finala.

 spor toto sloboda mirko mikić najava  Izvor: Facebook/RK Sloboda/E. Dindić

Rukometaši Slobode imaju sjajnu priliku da prezime na evropskoj sceni i plasiraju se u osminu finala EHF Evropskog kupa, prvi put u klupskoj istoriji.

Tuzlaci su u prvoj utakmici, igranoj prošlog vikenda u svom "Mejdanu", savladali turskog predstavnika Spor Toto rezultatom 34:25, a revanš utakmica igra se u nedjelju (3.12.) u Ankari od 14.00 po našem vremenu.

"Olakšavajuća okolnost je što smo imali pripremljene njihove prethodne tri utakmice i tek danas smo malo analizirali ovu utakmicu koju smo igrali protiv njih u subotu jer smo bili zaokupljeni domaćom ligom i utakmicom protiv Leotara. Otprilike očekujemo manje-više taktički sličnu utakmicu sa mnogo agresivnijim protivnikom s obzirom na to da igraju na domaćem terenu sa možda nekim promjenama kada je u pitanju napad. Pokušaćemo iskoristiti ova dva-tri dana što bolje da se spremimo, da anticipiramo sve te njihove taktičke zamisli, da se spremimo na sve moguće varijante", rekao je u najavi meča trener Tuzlaka Mirko Mikić, dodavši:

"Prije svega treba pozitivno da razmišljamo o toj utakmici. Imamo određenu zalihu, međutim ne smijemo da se opustimo nijedne sekunde, moramo da budemo spremni na borbu tokom svih 60 minuta. Ne treba da razmišljamo previše o stečenoj prednosti iz prvog duela nego igrati, kao što sam rekao, kao da smo izgubili devet razlike, ali u principu radi se o tom nekom motivacionom faktoru, to jest pristupu utakmici", naglasio je Mikić.

Preostala dva bh. predstavnika u šesnaestini finala trećeg evro-takmičenja po jačini svoje revanš utakmice će igrati u subotu.

Leotar gostuje Karvini sa željom da nadoknadi minus jedan (27:28) iz prve utakmice u Trebinju, dok će Vogošća u Brnu pokušati da sačuva plus sedam (30:23) iz prve utakmice koju je igrala pred svojom publikom.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC