• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branković o "ružnim i lijepim stvarima" u Borcu: Traje borba za poslovni prostor, broj učesnika lige za osnovce rekordan

Autor Dragan Šutvić

Medijima se obratio i direktor Borca m:tel.

 Vladimir Branković.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Paralelno sa takmičarskim, Rukometni klub Borac m:tel radi i na rješavanju administrativnih problema, a u vezi sa spornim knjiženjem poslovnog prostora u Srpskoj ulici.

Na današnjoj klupskoj konferenciji za novinare, o tim stvarima govorio je direktor crveno-plavih Vladimir Branković.

"Uprava Rukometnog kluba Borac m:tel i dalje vodi borbu u vezi sa problemima koji su nastali pokušajem otuđivanja naših prostorija. Mislim da je druga strana pokušala da nas oslabi, kako finansijski, tako i u svakom pogledu, ali mogu reći pod navodnicima hvala jer je klub danas stabilan i veoma dobro funkcioniše i bez tih sredstava koja su namijenjena za iznajmljivanje prostora", rekao je Branković, istakavši:

"Ove godine je u sudu planirano prvo ročište po pitanju naše tužbe za prekid ugovora, odnosno poništenje. Naša tužba je pokrenuta jer je kupac kupio 2.000 kvadrata, a uknjiženo je 2.300, tačno onoliko koliko nama nedostaje. Mi smo se spremili maksimalno, uprava radi svakodnevno, kako sa svjedocima tako i sa dokumentacijom, da dokažemo da je taj prostor naš. Stiče se utisak da se klub bori sa većim protivnikom nego što se misli."

Izvor: RK Borac m:tel

Kako kaže, u narednom periodi nije isključen ni izlazak na ulice u znak protesta.

"Svi smo vaspitani tako da ne želimo ništa tuđe, to je grijeh i poželjeti a kamoli uzeti nešto tuđe. Mislim da to nije samo problem Rukometnog kluba Borac već cijelog društva. Ako rukometni klub izgubi ovakav spor, svi su u problemu i svako može da ostane bez svoje nekretnine", rekao je Branković.

Govorio je direktor crveno-plavih i o određenim pozitivnim stvarima u klubu, pa je tako broj škola koje su se prijavile za novu sezonu lige za osnovce rekordan (18)!

"Prijatno sam iznenađen i veoma mi je drago što sam dio tog projekta. Takav broj nije zabilježen u poslijeratnom periodu. Radi se o učenicima šestih i sedmih razreda, a čak su nam se prijavile i škole iz Čelinca i Trna, u razgovorima smo sa njima, tako da će od marta do maja preko 300 učenika igrati tu ligu. Biće preko 90 utakmica, a igraće se u dvoranama Borik i Centar", istakao je Branković, naglasivši da je za ovaj projekat stigla i podrška Savjeta ministara.

(mondo.ba)

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marbel

Brukate klub godinama, dosli smo do tog da nas Leotar prebije, Pipe ih potcjenjivacki najavi, kao nisu oni Magdeburg i Kil. Jel to trener?

Gospodska

Brankovicu doveo si Evropskog prvaka na nivo amaterskog kluba!

Arena

Momak je gotova arena

ko o cemu

Ne spominjete rezultate koje ostvarujete na terenu.Borac i takmicenje osnovnih skola su dvije dijametralno suprotne stvari.Bivsi prvak evrope na nivou osnovne skole

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC