• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac odgovorio na tužbu Nebojše Torbice: Nećete nas uplašiti! Kupiti nas ne možete, odustati nećemo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometni klub Borac stao je uz direktora Vladimira Brankovića i člana klupskog rukovodstva Marinka Umičevića, koji su tuženi za klevetu.

 RK Borac saopštenje o tužbi Nebojše Torbice Izvor: Mondo/Slaven Petković

Njih je tužio Nebojša Torbica s kojim je Borac u pravnom sporu oko poslovnog prostora u Srpskoj ulici 4 (Mac Tire pab) zbog navodnih prijetnji njemu i njegovoj porodici.

Banjalučki klub se ovim povodom oglasio saopštenjem.

"Ovo je očigledan primjer kako Nebojša Torbica na njemu svojstven način, perfidan i podmukao, pokušava da baci ljagu na drugu stranu, da bi sebe predstavio kao ugroženi faktor. Torbica je podnio lažnu krivičnu prijavu protiv direktora Vladimira Brankovića, u kojoj je naveo da je prijetio njemu i njegovoj porodici, a taj isti Nebojša Torbica, u prisustvu svjedoka, rekao da će uzeti taj prostor i da je za te namjene pripremio dovoljno novca da potkupi činovnike. Sve ovo već stoji u zapisnicima koji su sačinili radnici MUP-a RS. Pokušavao je da podijeli članove Upravnog odbora, ali nije uspio. Uprava RK Borac snažno stoji iza Marinka Umičevića i Vladimira Brankovića. Ovih dana traje veliki pritisak na našeg zakupca, g. Šajića i na klub, kojim suprotna strana pokušava da unese nemir i završe nelegalne radnje, odnosno otme prostor našeg kluba. Zbog toga će, kada za to dođe vrijeme, a to će biti vrlo brzo, svi učesnici u pokušaju otimačine snositi odgovarajuće sankcije, propisane zakonom", navedeno je u saopštenju banjalučkog kluba.

Klub je na svoju Fejsbuk stranici okačio saopštenje uz malo obrazloženje:

"Važno je napomenuti da je i ovu tužbu podnio isti onaj advokat koji je radio ugovor izmedu Dalibora Šajića, vlasnika Mac Tire paba i RK Borac m:tel, o iznajmljivanju klupskog prostora u Srpskoj ulici, prije 12 godina. Ovih dana traje veliki pritisak na našeg zakupca, g. Šajića i na naš klub, kojim suprotna strana pokušava da dodatno unese nemir i završe sve nelegalne radnje, odnosno otme prostor našeg kluba. Zbog toga će, kada za to dode vrijeme, a to će biti vrlo brzo, svi učesnici u ovom pokušaju otimačine snositi odgovarajuće sankcije, propisane Zakonom. Kupiti nas ne možete, odustati nećemo", naveli su iz banjalučkog kluba.

Pročitajte sve o  sporu između RK Borac i Nebojše Torbice.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sipa

taj borac je leglo mafije

Lešinari

Ne damo naše prostorije!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC