• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Scena za pamćenje, Novak i Stefan treniraju jedan pored drugog! Dva terena i potezi koji pokazuju kako ga sin kopira

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stefan Đoković imao je svoj trening sa vršnjakom na terenu pored tate Novaka Đokovića.

 Novak Đoković i sin Stefan treniraju zajedno Izvor: Printscreen/YouTube/Stefan P.

Novak Đoković ranije je došao u Ameriku kako bi se što bolje pripremio za turnir u Indijan Velsu. Tamo nije sam, pored njegovog stručnog štaba tu je i njegova porodica, sa njim su i sin Stefan i ćerka Tara. I sa njima pravi šou. Prvo je sa Tarom imao scenu koja je obišla svijet i oduševila mnoge.

Sada je sa sinom Stefanom takođe imao jednu interesantnu scenu. Trenirali su na dva terena, jedan do drugog. Novak je sparingovao i vježbao udarce pred start turnira, dok je pored bio njegov nasljednik koji je razmjenjivao udarce sa svojim vršnjakom. Na snimku koji se pojavio mogu da se vide i sličnosti u njihovim udarcima i kretanjem. Ne kažu slučano da iver ne pada daleko od klade.

Poslije poraza u polufinalu Australijan opena, Đoković je napravio pauzu od oko mjesec dana, nije igrao ni na jednom turniru i takmičenje u Indijan Velsu biće mu prvo od Melburna. Tamo je priznao da mu je mnogo nedostajala porodica i da mu je bilo teško bez njih, tako da je jasno da će sada imati motiv više sa najbližima koji su sa njim u Americi.

Novak Đoković i Stefan Đoković treniraju u Americi
Izvor: YouTube/Stefan P.

Prijavljen je Nole i za Masters u Majamiju (od 20. do 31. marta), mada još uvijek nije potvrđeno da li će tamo igrati. Nalazi se na listi učesnika, mada to ništa ne znači jer se najbolji igrači automatski nalaze na tom spisku dok se sami ne povuku. Nije poznato da li će Nole igrati na oba Mastersa ili će se vratiti u Evropu i krenuti sa pripremama za sezonu na šljaci.

Vidi se da uživa tamo, pošto je bio u Los Anđelesu. Prvo na utakmici Los Anđeles Galaksija gdje je sa Vlade Divcem gledao Dejana Joveljića i Lionela Mesija, pa je onda i trenirao pred studentima na univerzitetu "UCLA" koji su bili oduševljeni. Baš je u Los Anđelesu i nastao ovaj snimak sa Stefanom.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC