• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotova je NFL karijera: Čed Viler će sedam godina iza rešetaka

Čed Viler može da se oprosti sa sportom, mora u zatvor jer je odgovoran za napad i nanošenje povreda svojoj tadašnjoj djevojci.

 Čed Viler ide u zatvor na sedam godina Izvor: Eric Canha/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekadašnji NFL igrač Čed Viler moraće iza rešetaka i to na sedam godina. On je osuđen zbog napada na djevojku iz novembra 2021. godine. Ovaj 30-godišnak koji je nastupao kao ofanzivni ekl za Njujork Džajantse i Sijetl Sihokse od 2020. godine je bez ugovora, a ovo je definitivan kraj karijere. Osim zatvorske kazne on je dobio i zabranu prilaska žrtvi i moraće da joj odmah plati odštetu.

Djevojka koja se zove Alija Tejlor je posvjedočla da ju je Viler "skoro ubio", a on je sad osuđen za nasilje u porodici i nasilni napad. Sve je počelo kada je ona odbila da mu se pokloni, nakon čega je Viler počeo da je davi na krevetu dok se nije onesvijestila. Zadobila je povrede i potres mozga, a kao posljedica ovog napada ostala joj je metalna šipka u ramenu. 

"Sutra Čeda šalju u zatvor! Cijenim sve koji su me podržavali i pomogli da se ovo desi. Bio je ovo dug put, ali konačno je došlo do pravde", navela je Alija Tejlor na tviteru. Na kraju je Čed Viler karijeru završio poslije tri profesionalne sezone u kojima je uspio da upiše 32 utakmice i 19 puta je bio starter. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC