• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafael Nadal se povukao sa Indijan Velsa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako je do poslednjeg momenta pokušavao da se spremi, nije uspeo Rafael Nadal da uđe u formu za mečeve na Indijan Velsu.

  Rafael Nadal se povukao sa Indijan Velsa Izvor: Chris Unger / Getty images / Profimedia

Šok odluka usred noći! Samo nekoliko sati pred svoj zakazan meč sa Milošem Raonićem u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu Rafael Nadal se povukao sa turnira.

"Sa velikom tugom moram da se povučem sa ovog sjajnog turnira u Indijan Velsu. Svi znaju koliko volim ovo mjesto i koliko volim da giram ovdje. To je jedan od razloga zašto sam došao jako rano u pustinju da treniram i da se spremim. Vrijedno sam radio i trenirao i svi znate da sam se za vikend testirao, ali ne smatram da sam spreman da igram na najvećem nivou na ovako bitnom događaju. To nije laka odluka, zapravo je teška ali ne mogu da lažem sebe i hiljade navijača. Nedostajećete mi, ali sam siguran da će turnir biti jako uspješan", napisao je Rafael Nadal.

Dugo se nećkao da li da igra ili ne iskusni Španac, za vikend je odigrao egzibicioni meč sa Karlosom Alkarazom na kome je sve izgledalo dobro, ali na kraju nije uspio da se spremi za duele. Ovoj odluci sigurno je pomogao i žrijeb koji je Nadala stavio u jako težak položaj. Trebalo je prvo da igra sa Milošem Raonićem, a u slučaju pobjede bi se našao oči u oči sa Holgerom Runeom.

Poslije ovog odustajanja Rafael Nadal ostaje 644. na ATP listiali bi vrlo vjerovatno mogao naredne nedjelje da još padne. I dalje je na samo 50 ATP bodova, a vidjećemo da li će uspjeti da se spremi dovoljno dobro makar za sezonu na šljaci. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:45
Rafael Nadal - govor/ Australijan open
Izvor: Twitter/@AustralianOpen
Izvor: Twitter/@AustralianOpen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC