• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ispao iz regionalne lige!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crno-bijeli sljedeće sezone igraju u A1 takmičenju.

 vaterpolo partizan ispao iz prve lige regionalne Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Porazi vaterpolista Partizana u Zagrebu od Mladosti i Mornara u Splitu izbacili su crno-bijele iz Premijer lige. Crno-bijeli su tako završili neuspješnu godinu u regionalnom rangu, u kojem će sljedeće sezone igrati u društvu u kojem su ove godine bili srpski timovi Valis, Vukovi, Vojvodina, Proleter i Taš.

Poslije poraza Partizana od Mladosti u Zagrebu (11:14), uslijedio je meč odluke u posljednjem kolu i Mornar je golom razlike savladao crno-bijele 12:11 (2:2, 4:2, 4:4, 2:3) i tako ih pretekao na tabeli. Susret je bio uzbudljiv i nervozan. Mornar je imao 16 puta igrača više i četiri peterca, crno-bijeli 12 puta igrača više. Partizan je završio kao poslednji dok će Mornar u baražu za ostanak u Premijer ligi igrati sa Valis Vegom.

Plasman: 9. Mladost 12, 10. Šabac Eliksir 11, Mornar 7, Partizan 6.

Regionalnu Premijer ligu ove sezone igralo je pet srpskih klubova, VK Novi Beograd, Radnički Kragujevac, Šabac, Crvena zvezda i Partizan. Najbolje je plasiran Novi Beograd, sa devet osvojenih bodova u četiri utakmice borbe za plasman od 1. do 5. mjesta. U istoj borbi učestvuje i Zvezda, ali je na pet utakmica osvojila tri boda i ispod nje je na tabeli samo Jadran iz Herceg Novog, sa dva boda. Vodeći su Jadran iz Splita as 14 bodova i drugoplasirani Jug, koji ima 11 poena i odigranu utakmicu manje.

U A1 ligi, u kojoj će sledeće sezone učestvovati Partizan, ove sezone igrali su srpski klubovi Valis, Vukovi, Vojvodina, Proleter i Taš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC