• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela hala pjevala "Dinamo, Dinamo", a onda slavila Srbe

Lazar Kukić je već osvajao Ligu Evrope, a sada je opet pokazao klasu!

 Dinamo Bukurešt Skjern Liga Evrope četvrtfinale Izvor: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

"Dinamo, Dinamo" čulo se jako, a onda je i cijela hala vikala: "Cupara, Cupara." Na kraju je ipak pobjedu Dinamu iz Bukurešta nad Skjernom u četvfinalu Lige Evrope donio drugi Srbin Lazar Kukić. Sjajni srpski srednji bek je na kraju u trijumfu svog tima 28:27 (14:16) bio najbolji. 

U posljednjih pet minuta jedva da je bilo golova u ovom meču, blistali su golmani sa obje strane, a nakon što je u 54. minutu bilo neriješeno 26:26 sjajan pogodak postigao je Lazar Kukić. Zatim smo vidjeli pet minuta bez pogotka, a Kukić je povisio na 28:26 na minut do kraja. Ipak, švedski tim je uspio da postigne gol u posljednjem napadu. Kukić je bio najefikasniji sa sedam golova iz 10 pokušaja, a posebno je u posljednjih 15 minuta kada je bio glavni igrač tima. Kašparek je dao pet golova, a Rošta četiri, dok je sjajni Cupara upisao 14 odbrana. Sa druge strane Nazare i braća Berholt su imali po pet golova.

Srbi su blistali i u meču Fuhsea i Nanta, gde je Mijajlo Marsenić svojom asistencijom otvorio višak na krilu kojim je Fuhse stigao do izjednačenja 33:33 (17:15). Ipak, prvo ime meča bio je za Fuhse sjajni Dejan Milosavljev sa 16 odbrana, dok je najefikasni kod domaćina bio Matijas Gidsel sa 9, a Lase Andersen je imao sedam golova. Mijajlo Marsenić je pogodio četiri puta iz isto toliko pokušaja. Nant koji je nedavno "oteo" trofej kupa Pari Sen Žermenu je opet odigrao sjajno, a Min sa 10 i Makeda sa sedam golova su bili najbolji.

U ostalim mečevima vidjeli smo da je Flensburg već osigurao plasman na Fajnal for u Hamburgu jer je u gostima pobijedio Savehof 41:30 (22:14). Jakobsen je dao devet, Gola osam, Moler sedam, a Gotfridson i Jorgensen po đšest golova. U posljednjem meču Rajn Nekar Leven je savladao Sporting na svom terenu 32:29 (19:14) uz deset golova Kirkelokea. Braća Kosta su sa druge strane ubacila ukupno 14 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC