• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je da nestane Novak Đoković! Najboljem ikad je dosta tenisa, hoće da glumi u blokbasteru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uvijek je Novak spreman na nove stvari!

 Novak Đoković kao Džejms Bond Izvor: Instagram/laureussport

Novak Đoković riješio je da prestane da bude Novak Đoković i da se posveti ulozi Džejmsa Bonda! Kako kaže dosta je bilo uloge u kojoj se odlično snalazio, vrijeme je da ode na viši nivo. O čemu se radi?

Nedavno je ATP plasirao reklamu u kojoj najbolji teniseri na svijetu objašnjavaju da je ATP i tenis uopšte zapravo serija koja se snima i da je Novak Đoković izmišljeni lik koga glumi Bert Kričli, profesionalni glumac. Ovako je u toj reklami govorio sam Novak:

"Dio sam ove emisije već 16-17 godina ili ATP sezona, kako ih mi zovemo. Nešto što pokušavam da uradim sa ovim likom Novaka Đokovića u seriji nisu samo igre i dostignuća, već da napravim poseban lik, posebnu ličnost. Pokušavam da se ljudi vežu za njega, da napravim istinu o njemu. Šta on misli, šta osjeća, šta ga motiviše... da je prava osoba. Nije lako, ali radi posao."

Nakon što je dobio još jednu Laureus nagradu kao najbolji sportista svijeta srpski teniser se našao u novom snimku u ulozi glumca Berta Kričlija. I dobio je ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu: 

  • Novinarka: Pa Bert ti si na vrhu svoje forme, osvojio si Zlatni reket, opet su te nominovali za najboljeg sportistu svijeta u izboru Laureusa. Mnogo se priča o tome da si ti novi Džejms Bond. Da li si ti novi Džejms Bond?
  • Novak Đoković: Jesam li? Zar nije očigledno? Ne znam zašto im je bilo potrebno toliko dugo, ali ako je to zvanična ponuda ja sam spreman. Ja volim svoj lik Novaka Đokovića, uživao sam u njemu, bilo je zabavno, ali vjerovatno bih ostavio Novaka zbog Džejmsa Bonda. Mislim da je vrijeme da moja glumačka karijera ode na viši nivo.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC