• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal pred Novakov meč, cijeli stadion napao tenisera! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Sebastijan Korda je doživio velike neprijatnosti u Rimu, samo zato što je igrao protiv domaćeg tenisera.

 Publika u Rimu napala Kordu  Izvor: X/ATP Tour/Screenshot

Italijanska publika baš ne zna za mjeru. Sada se povodom ponašanja navijača na mastersu u Rimu oglasio Amerikanac Sebastijan Korda nakon meča u kome je savladao domaćeg tenisera Flavija Kobolija. Korda je bio bolji u tri seta 7:6, 4:6, 6:4, a to se nije dopalo domaćoj publici. 

Bez Janika Sinera na turniru Italijani su se nadali da bi neko od slabije rangiranih domaćih tenisera mogao da dođe do titule, ali je Koboli ispao već na startu. Kada je Korda dobio posljednji poen navijači su odmah krenuli da mu zvižde i da glasno negoduju, a pun stadion je bio razočaran ovakvim ishodom. Korda im ipak nije ostao dužan!

Čim se meč završio, on se okrenuo grupi od nekoliko navijača iza njegovih leđa i krenuo da im dobacuje. Vidjeli smo da im je rukama signalizirao da mogu da nastave da brbljaju i pričaju, a kada je to uradio publika se dodatno razgnjevila. Prišao je tada Amerikanac mreži, pozdravio se sa rivalom i sa sudijom, a onda je aplaudirao publici. To ih je dodatno razgnjevilo! Pogledajte kako je to izgledalo: 

"Poseban pozdrav navijačima koji su bili iza mene i koji su neprimjereno pričali o mojoj djevojci, porodici, mom timu dva i po sata. Hvala vam na dodatnoj motivaciji. I dalje vas sve volim", napisao je Sebastijan Korda na tviteru nakon meča koji je bio na programu neposredno pred izlazak Novaka Đokovića na teren u duelu sa Korentanom Muteom. 

Korda je trenutno 27. igrač svijeta, na ovom turniru je bio 24. nosilac pa je preskočio prvo kolo. Moguće je da će i naredni duel morati da igra protiv publike, pošto ide na pobjednika duela Tejlora Frica i Fabija Fonjinija. Ako Italijan to dobije, vjerovatno Korda može da očekuje ponovne napade iz publike. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC