• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moj tata i ja ubijamo ovu igricu!" Olga razbija u Parizu, poslije pobjede pričala o Saši Daniloviću

Olga Danilović govori za medije nakon pobjede protiv Done Vekić.

 Olga Danilović o ocu i pasijansu Izvor: Youtube/Eurosport Tennis/printscreen

Fantastične igre u Parizu donijele su Olgi Danilović ogromnu popularnost - nakon velike senzacije u četvrtak uveče kada je izbacila Danijel Kolins, 10. na WTA listi, srpska teniserka je savladala i Donu Vekić u ranim prepodnevnim satima u petak. Plakala je na terenu, dala izjavu u kojoj je rekla da ne zna kako je pobedila, obradovala Srbiju rezultatom kakav čekaju devet godina i onda se zaputila na konferenciju za medije.

MONDO je bio na licu mjesta, a posebno zanimljiv bio nam je dio u kojem Olga Danilović priča o porodici, odnosno emocijama koje se pojavi kada se čuje sa mamom i tatom. Takođe, Olga je Predraga Danilovića pomenula i kada je pričala o igrici koja joj je glavna zabava ovih dana - oboje su majstori za pasijans.

"Radim i pričamo ono što pričamo svaki dan, bez obzira na protivnicu. Dani ovdje idu brzo. Doduše, ne idu baš zbog kiše. Sve se brzo dešava, moraš da si u pokretu konstantno. Igramo karte, igram igrice na telefonu, pasijans. Tata i ja ubijamo ovu igricu. Nema tu prostora za neko mijenjanje. Imamo neku rutinu, zagrijavanje, pričamo malo o meču protiv koje djevojke igramo. Odemo na večeru, ne pričamo o tenisu, nemamo više ni teme za razgovor. Potpuno... Trudim se da sve bude što normalnije. Da nema razlike", rekla je Olga pred medijima i dodala: "Kada se čujem sa mamom, tatom, bude još draže i emotivnije."

Podsjećamo, Olga Danilović je po prvi put u karijeri stigla do četvrtog kola na nekom grend slem turniru. Posljednji put je nekoj srpskoj tensierki to uspjelo još 2015. godine kada je Jelena Janković igrala osminu finala na Vimbldonu, a Olga će imati priliku da nadmaši i taj rezultat - protivnica će joj verovatno biti Čehinja Marketa Vondrušova koja nije u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC