• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni trener (72) u vezi sa navijačicom (24)!

Autor Dragan Šutvić

Bil Beličik navodno je u vezi sa Izabel koja je nekada bila čirlidersica.

 Bil Beličik u vezi sa navijačicom  Izvor: YouTube/New England Patriots/Instagram/jordon_isabella/Printscreen

Bil Beličik (72) je po mnogima najveći trener svih vremena u američkom fudbalu (NFL). Osvojio je osam Superboul titula i u januaru ove godine napustio je Nju Ingland gdje je ostavio najveći trag. Još uvek se ne zna da li će da ode u penziju ili će da vodi neki drugi tim, ali se za to vrijeme pojavila druga informacija - da je u vezi sa djevojkom koja ima 24 godine.

Prema informacijama koje je objavio američki portal "TMZ" iskusni stručnjak, koji inače ima hrvatsko porijeklo, navodno se zabavlja sa Džordan Hadson koja je od njega mlađa čak 48 godina! Njih dvoje uslikani su zajedno i na jednoj jahti u Hrvatskoj i to je dodatno "podgrijalo" spekulacije.

On je poslije 10 godina veze raskinuo sa dugogodišnjom djevojkom Lindom Holidej. Navodno je sve počelo dok je još uvijek bio u vezi sa Lindom. "Njih dvoje su se upoznali još 2021. godine na jednom letu, razmijenili su kontakte i povremeno su se čuli. Pričali su o njenim školskim projektima, rutinama za čirlidersice", navodi se u tekstu i dodaje se da su postali mnogo više od prijatelja 2022. godine kada su Bil i Linda raskinuli.

Izvor: Printscreen/Instagram/Alojzije Jankovic

"Nisu htjeli da se stvari pročuju, tako da su krili svoju vezu. Međutim, izvori su nam prenijeli da je ona bila na stadionu krišom i pružala mu podršku u prethodne dve godine. Tek nedavno su izašli u javnost. Beličik je bio na njenom takmičenju čirlidersica u martu, bili su zajedno na poslovnom putovanju u Hrvatskoj, a zajedno su viđeni i na prijemu Toma Brejdija u Kuću slavnih", stoji u tekstu.

Beličik je prije veze sa spomenute dvije žene bio u braku sa Debi Klark od 1977. do 2006. godine i imaju troje djece. Ćerka Amanda je trener lakrosa na jednom koledžu u Masačusetsu, dok su mu sinovi Stiven i Brajan bili asistenti u Petriotsima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC