• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Parizu zbog dopinga: Na dan početka Olimpijskih igara izbačena, prijeti joj kraj karijere!

Autor Nikola Lalović

Lisvel Eva Mehija nije pazila i sada je moguće da će biti izbačena sa OI!

 Odbojkašica Dominikanske republike suspendovana zbog dopinga Izvor: Youtube/ Deportes VIP

Jedna od glavnih odbojkašica u timu Dominikanske republike Lisvel Eva Mehija suspendovana je na dan početka Olimpijskih igara! Dominikanke igraju u grupi C sa Turskom, Italijom i Holandijom, a pred prvi meč 28. u 9 ujutru dobile su vijest da jedna od najiskusnijih u sastavu neće smjeti da nastupi u Parizu.

Ova 32-godišnjakinja je bila pozitivna na furosemid nakon jednog takmičenja u Ligi nacija. Taj preparat je diuretik, koristi se za izbacivanje viška tečnosti u organizmu, a ona ga je prema pisanju medija u njenoj domovini koristila da izbaci vodu iz koljena.  Mehija koja nastupa na poziciji srednjeg blokera se u međuvremenu obratila javnosti i istakla da je neće biti na trećim Olimpijskim igrama, a da je razlog za to nepažnja.

"Osjećam se veoma loše i razočarano. Napravila sam previd što prethodno nisam istražila lijekove za kontrolu zadržavanja tečnosti u tijelu. Postoji dio mene koji me čini mirnom, s obzirom na to da sam uvijek bila poštena i osoba od integriteta. Nije mi bila namjera da konzumacijom poboljšam fizičke performanse. Znam da je to teško dokazati, kao i da ljudi ne mogu da povjeruju u moju priču. Međutim, držaću glavu visoko i sa punom odgovornošću prihvatiti posljedice. Zahvalan sam svima na pruženoj podršci", navela je Lisvel Eva Mehija. 

Sada je čekaju i dalje posljedice, a mogla bi da bude kažnjena i sa do četiri godine suspenzije što bi joj sigurno završilo bogatu karijeru. Ona je krivicu priznala baš da bi kazna bila što manja i kako bi izbjegla da zbog nepažnje stavi tačku na igranje odbojke. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC