• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa Ana ostavila najboljeg na svijetu? Povukao se sa Olimpijskih igara, a sad je ostavio sve u šoku

Izgleda da su Janik Siner i Ana Kalinskaja raskinuli...

 Janik Siner i Ana Kalinskaja raskinuli navodno Izvor: annakalinskaya78/Instagram/Eurosport 1/printscreen

Izgleda da je već puklo između Janika Sinera i Ane Kalinskaje! Italijanski teniser i ruska teniserka potvrdili su da su zajedno tokom Rolan Garosa i samo četiri mjeseca kasnije djeluje da je sve gotovo. Bar ako je suditi po potezima sa društvenih mreža.

Fanovi su ih razotrkili, tačnije primijetili su jedan veoma sumnjiv detalj. Oni više ne prate jedno drugo na društvenim mrežama. Djeluje da to nije slučajnost. Posebno poslije svega što se dogodilo u prethodnom periodu kada su poslije zajedničkog odmora i fotografija koje su isplivale sa plaže oboje imali određene zdravstvene probleme.

Siner je zbog toga otkazao učešće na Olimpijskim igrama, pa je onda saopštio da igra u Torontu, dok se Ana povukla usred meča sa Amandom Anisimovom, navodno zbog toplotnog udara. Da li je to razlog ili nešto drugo, verovatno će se znati u narednom periodu. Pogledajte i kako ona izgleda:

Već je počelo da se spekuliše da je došlo do svađe između njih baš o toj temi i da su prema nagađanjima jedno drugo krivili za prenošenje virusa i zdravstvene probleme. Opet, sve to je na nivou spekulacija, ali to što ne prate više jedno drugo na društvenim mrežama definitivno ne djeluje dobro.

O njihovoj vezi Janik nije želeo da priča ni ranije, ali je odgovorio na to pitanje na jednoj konferenciji na Rolan Garosu. "Znate da ne volim da pričam o svom privatnom životu toliko. Da, tačno je. U vezi sam sa Anom", rekao je Siner tada. Izgleda da su se stvari od tada promijenile...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC