• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uroš Stevanović dobija novi ugovor: Ostaje selektor srpskih vaterpolista!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije Uroš Stevanović ostaće na tom mjestu i u naredom periodu!

 novi ugovor za urosa stevanovica selektora vaterpolista Izvor: RTS/MN Press/Printscreen

Vaterpolisti Srbije još jednom nisu iznevjerili, vratili su se iz Pariza sa zlatom oko vrata! Selektor Uroš Stevanović je tri godine tražio pravi tim, sklapao kockice, vraćao je neke stare asove u sastav, isprobavao mlade nade i na kraju pogodio! A sada se Srbija malo i brine jer mu uskoro ističe ugovor! U opširnom razgovoru za sajt Vaterpolo saveza predsjednik VSS Viktor Jelenić govorio je o novom ugovoru za Stevanovića. 

"Naravno, imaćemo sastanak, rekao bih pro forme. Pokazao je Uroš da zna kako se vodi ekipa, pravi rezultat i pored brojnih problema na koje je naišao.U posljednjih 40 godina samo petorica trenera su osvajali Igre, Uroš je jedan od njih i to je za maksimalno poštovanje", rekao je Viktor Jelenić. 

Neke stvari je uspio da uklopi za same Igre Stevanović, pa je tako angažovao Andriju Gerića na mjesto timskog psihologa, vratio je Miloša Ćuka i Nikolu Dedovića u tim, angažovao je Dajanu Zoretić da fizički pripremi ekipu...

"Oko psihologa smo razgovarali tokom Svjetskog prvenstva u Dohi. Jako je bitan za cijelu priču. Dajana je uradila vrhunski posao, sjajno je profesorica tempirala njihovu fizičku pripremu za završnicu takmičenja. Dedović i Ćuk su dali ono što je trebalo. Bio sam i za to da se vrati Prlainović, predomislio se. Niko ne može da kaže da nismo uradili veliku stvar za srpski vaterpolo i srpski sport u cjelini. Mislim da je vaterpolo, zaista, naš nacionalni sport."

Naredne godine nas očekuje Svjetsko prvenstvo u Singapuru, pa u januaru 2027. imamo Evropsko prvenstvo u Beogradu. "Svjetsko je još u mom mandatu. Nastavljamo da radimo, imamo odličnu saradnju sa našim ljudima u evropskoj i svjetskoj federaciji. Hoću još jednom da se zahvalim igračima, lavovski su se borili, Urošu i stručnom štabu na sjajno urađenom poslu, ljudima koji su bili sa nama, predsjedniku Vučiću na stalnoj podršci sve vrijeme. Svaki plafon je novi pod .Nije lako ali, eto, borimo se", završio je razgovor za sajt VSS predsjednik Viktor Jelenić.

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:19
Vaterpolo Srbija Mađarska Marko Radulović penal
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC