• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu ugasio majstor od 45 godina: Odbranio penal u posljednjem minutu, oteo bod u Beogradu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rukometaši Crvene zvezde nisu imali dobar uvod u sezonu, pogotovo kada se zna da je naredni meč sa timom Partizana.

 Rukometaši Crvene zvezde remizirali sa Vranjem Izvor: MN PRESS

Kakav smo meč gledali na otvaranju Super rukometne lige Srbije! Na startu takmičenja Crvena zvezda je u punim Šumicama dočekala Vranje i na kraju su ekipe podijelile bodove 28:28 (14:13), a heroj meča bio je 45-godišnji Dejan Zlatanović! 

Iskusni golman, koga znamo iz velikog broja srpskih klubova, sada je stao na gol Vranja i na kraju je uspio da odbrani sedmerac i sa 14. odbranom na meču da obezbijedi bod za svoj tim. Marko Knežević je izveo udarac sa sedam metara, ali je propustio da donese pobjedu.

Crvena zvezda, koja je na TV Turniru šampiona u Doboju izgledala odlično, sada je bila jako blijeda i Vranje je na deset mintua do kraja imalo 24:21 i loptu u rukama, ali je na kraju na minut i po do kraja domaći tim uspio da izjednači. Na kraju su Bogdan Utvić sa osam, Zlatko Dragoljević sa sedam i sjajni pivot Vladimir Jevtić sa šest golova uz Zlatanovića donijeli bod Vranjancima, za koje izgleda ove sezone opstanak neće biti problem. 

Crvena zvezda, u kojoj se ove godine nada makar četvrtom mjestu, u meču nije blistala, vidjeli smo mnogo promjena i malo ritma u igri. Marko Knežević je dao osam golova, Miloš Bujišić, Ivan Horvat i Nemanja Momčilović su po četiri puta pogađali. Pred vječiti derbi sa Partizanom narednog vikenda ne izgledaju stvari dobro za crveno-bijele. 

U subotu Obilić dočekuje Dinamo iz Pančeva, a Kolubara Metaloplastiku. U nedjelju Radnički igra sa Dubočicom, a Jugović sa Rudarom iz Kostolca a debi prvog kola igraće Vojvodina i Partizan koji su se već sastali u finalu Superkupa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC