• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefana iznijeli sa terena, svi su zanijemili: Srbin bio najbolji na svijetu, a onda je krenuo pakao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stefan Dodić ovoga puta nije teže povrijeđen!

 Stefan Dodić nije teže povrijeđen Izvor: RTS 2/PRINTSCREEN

Nakon što smo u finalu Superkupa Srbije za rukometaše vidjeli da se u potpunosti na teren vratio Milan Jovanović, koji je crveno-bijelima i donio trofej, sada su došle dobre vijesti u vezi sa Stefanom Dodićem. Talentovani srednji bek nije teže povrijeđen! 

MVP Evropskog prvenstva za juniore 2022. godine konačno se poslije još jedne duže pauze vratio na teren, ali je poslije nekoliko minuta u igri stao na nogu Veljka Popovića i morao je napolje. Ono što je brinulo sve je to što nije mogao sam da napusti teren, već su ga jedan saigrač i jedan igrač Partizana iznijeli napolje.

Srećom stradao je samo zglob i neće biti Dodića u utorak na meču prvog kola između Vojvodine i Partizana, ali se očekuje za početak Lige Evrope i meč sa Nekseom, ali i već u drugom kolu Super rukometne lige kada Vojvodina gostuje Metaloplastici

Stefan Dodić je poslije Evropskog prvenstva na kome je dominirao i bio ubjedljivo najbolji igrač trebalo da napravi korak više, ali su krenule povrede. Prošle godine ga je Alem Toskić doveo u Celje, ali tu nije ni debitovao, pa je povrijeđen došao u Vojvodinu. "Skinuo" se za meč sa Partizanom, ali se ispostavilo da se povreda iskomplikovala, pa se onda povrijedio na meču četvrfinala kupa sa Crvenom zvezdom i praktično ga nije bilo u timu sve do sada. Valjda će od Metaloplastike krenuti neki novi list u njegovoj karijeri, a do tada će glavna kreativna snaga Vojvodine i dalje biti iskusni Baris Puhovski. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC