• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijep gest Nadala, ukazao poštovanje i Srbiji! Jedna stvar je mnogima promakla u objavi o penziji

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kako je Rafael Nadal i na srpskom objavio da ide u penziju.

 Rafael Nadal i na srpskom objavio da ide u penziju Izvor: Kurir/Dado Đilas

Rafael Nadal odlučio je da se penzioniše. Poslije više od dvije decenije profesionalnog bavljenja tenisom, Nadal je zbog povreda morao da "svira kraj", tako da će krajem novembra posljednje mečeve u karijeri odigrati u dresu Španije u Dejvis kupu.

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama, Nadal je priznao da njegovo tijelo ne može više, a tom prilikom zahvalio se i svim navijačima koji su godinama bili uz njega. Svoju poruku "hvala svima" napisao je na nekoliko jezika, izabravši pritom i srpski. Nadal je na ćirilici zahvalio svima koji su ga podržavali prethodnih godina, čime je posebno oduševio fanove u Srbiji, mada ih nema mnogo zbog Đokovića.

Obratio se Nadal i na španskom, italijanskom, francuskom, engleskom, portugalskom i drugim jezicima, uz emotivnu objavu koja je mnoge ganula.


"Zdravo svima, ovdje sam da vam kažem da se opraštam od profesionalnog igranja tenisa. Realnost je da su posljednje dvije godine bile jako teške, nisam u stanju da igram bez poteškoća, trebalo mi je vremena da to prihvatim. U ovom životu, sve ima početak i kraj. I mislim da je prigodno da to bude sada. Karijera je bila uspješnija nego što sam mogao i da zamislim. Uzbuđen sam što će moj posljednji turnir biti Dejvis kup gdje ću predstavljati svoju zemlju i pokušati da osvojim titulu", kazao je Nadal prisjećajući se da je upravo sa Španijom u Sevilji 2004. godine u Dejvis Kupu upravo sve krenulo.

Podsjetimo, Nadal je gajio veliko rivalstvo sa Federerom i Đokovićem, dok se posebno pamti i da je sa Srbinom imao određene razmirice. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC