• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Skoro cijeli tim Borca m:tel se otrovao hranom, nekoliko rukometaša završilo na infektivnoj!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čak osmorica rukometaša Borca m:tel se po svemu sudeći otrovalo hranom nakon revanš utakmice drugog kola EHF Evropskog kupa protiv Jeruzalem Ormoža.

 Rukometaši RK Borac se otrovali hranom, završili na Infektivnoj klinici Izvor: MONDO/Vladimir Šutvić

Slovenci su u revanšu nadoknadili prednost Banjalučana od šest razlike iz "Borika" već u prvom poluvremenu, koje su riješili u svoju korist sa "plus devet", da bi u nastavku do nogu potukli izabranike Irfana Smajlagića (33:19).

Ali, to nije jedini peh koji su "borčevci" doživjeli s obzirom da su u noći sa nedjelje na ponedjeljak trojica igrača završila u Hitnoj pomoći, a potom i na Klinici za infektivne bolesti u Banjaluci.

Ljekarima su se požalili na bolove u stomaku i visoku temperaturu, pa je pretpostavka da je u pitanju bilo trovanje hranom, a ovog jutra se još šestorica rukometaša požalila na identične, ali blaže simptome.

Damir Hasanović, generalni sekretar Borca m:tel, potvrdio je za naš portal da su se osmorica igrača požalila na zdravstvene tegobe.

"Sinoć u Hitnoj i poslije na infektivnoj klinici sa teškim simptomima su završili Filip Vujović, Filip Krivokapić i David Momić. Meni su se sa blažim simptomima, telefonski javili Sergej Ševa i Nikola Ivanović te su oni tek danas otišli kod doktora. Pred trening i tokom treninga su se javile tegobe kod Miloša Nježića, Vladana Đurđevića i kapitena Nebojše Grahovca, koji su takođe otišli na pregled kod ljekara", rekao je Hasanović i dodao da banjalučki klub zasad ne planira da zatraži odgađanje predstojećih utakmica.

Podsjetimo, već u srijedu od 18 časova zakazana je već jednom prolongirana utakmica petog kola protiv Vogošće, a poslije gostovanja u sarajevskom predgrađu, crveno-plavi u subotu imaju zakazan duel sedmog kola u Višegradu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC