• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki odbojkaš odbio meč protiv tzv. Kosova

Autor mondo.ba

Odbojkaš iz Banjaluke Miloš Popović poručio je da sigurno neće igrati za Bosnu i Hercegovinu ukoliko zakaže utakmicu sa "Kosovom" u Novom Pazaru.

Predsjedniku Odbojkaškog saveza BiH Aliji Fatiću zasmetalo je što će ženske selekcije Srbije i Azerbejdžana 17. jula odigrati prijateljski meč na Palama, gdje će se i pripremati za Evropsko prvenstvo, pa je kao odgovor najavio utakmicu BiH protiv južne srpske pokrajine.

Pri tom je iznio lični stav stav, ne konsultujući članove Upravnog odbora, ali ni igrače, prenio je banjalučki "Glas Srpske".

"Želim, prije svega, da naglasim da sam sportista i da mi je krivo što se sve ovo dešava, ali sam morao da reagujem. Krovni savez je sastavljen od saveza Republike Srpske i Federacije BiH i ja, kao i otprilike 60 odsto članova A selekcije, u reprezentaciji BiH predstavljam matični savez i Republiku Srpsku. Zato sigurno nikada i ni u kom slučaju ne bih igrao protiv samoproglašenog Kosova, a u razgovoru sa kolegama shvatio sam da svi igrači srpske nacionalnosti razmišljaju isto. Srbin sam, ne priznajem nezavisnost Kosova i tačka. Pitam se na šta bi ličila ta reprezentacija ukoliko ne bi igrali igrači iz Srpske", rekao je Popović banjalučkom dnevniku.

Seniorska reprezentacija BiH pet godina praktično nije postojala, a okupljena je prije mjesec dana i nastupila je u Evropskoj ligi. Popović ističe da su se igrači zbližili i da tokom šest utakmica nije nastao apsolutno nijedan problem.

"Ne znam zašto je nekom ovo trebalo. Dalo bi se pričati i o drugim manjkavostima, nebrizi Fatića i njegovih saradnika o nama igračima, ali je ovakva njegova izjava sasvim dovoljna da ljudi zaključe o čemu se radi", dodao je banjalučki odbojkaš.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Laufer

Kako to misli taj da igraju u N.Pazaru..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC