• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac saopštio: Klub u humanoj misiji na meču sa Gračanicom

Autor mondo.ba

Banjalučki klub je saopštio da će sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za ovu utakmicu, koje se prodaju po cijeni od 3 KM, biti donirana za liječenje oboljelih od raka prostate i testisa.

 RK Borac RK Gračanica humanitarna utakmica Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borac m:tel-a u subotu (17.30 časova), u jednoj od najvažnijih utakmica na putu ka osvajanju šampionske titule, dočekaće Gračanicu, prošlosezonski hit šampionata i učesnika polufinala doigravanja za šampiona BiH.

Taj rezultatski podvig omogućio je izabranicima Damira Doborca da u pretposljednjem mjesecu ove godine izađu na evropsku scenu, a rival će im u okviru trećeg kola Čelendž kupa biti ekipa Dukle.

Možda će vas zanimati

I Borac m:tel i Gračanica subotnji derbi dočekuju u pobjedničkom raspoloženju. ''Crveno-plavi'' su proteklog vikenda u Maglaju nadigrali istoimenog domaćina (25:29), dok je Gračanica pred domaćom publikom, u još jednom okršaju za najviši plasman, oborila na pleća visočku Bosnu (24:18).

U najavi duela sa Gračanicom, rukovodstvo kluba iz Gospodske ulice najavilo je da će ovaj susret biti značaj i sa aspekta humanosti.

Naime, klub je saopštio da će sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za ovu utakmicu, koje se prodaju po cijeni od 3 KM, biti donirana za liječenje oboljelih od raka prostate i testisa.

U vezi s tim, ranije je objavljeno da se klub priključio akciji ''Movember'', tokom koje će svi prvotimci u novembru nositi brkove s ciljem podizanja svijesti o zdravlju muškaraca.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC