• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti Partizana tražili toplu vodu u bazenu, dobili ispisnice?!

Autor mondo.rs

U Vaterpolo klubu Partizan godinama se svašta dešava... Da li je reč o hladnoj vodi ili o ugovorima koje Partizan ne može da isprati? Dug VK Partizan je ŠEST MILIONA EVRA!

 Vaterpolisti-Partizana-dobili-ispisnice-dug-VK-Partizan-jer-su-trazili-da-treniraju-u-toploj-vodi. Izvor: MN PRESS

Osvajanje titule prvaka Evrope 2011. godine, a onda sunovrat. Vaterpolo klub Partizan, institucija ui ovom sportu u evropskim i svetskim okvirima, preživljava raznorazne probleme, izazove, turbulencije, a tu je i pitanje prava upravljanja bazenom... Gotovo redovno se pojavljuje problem hladne vode u bazenu, pre svega zbog nedostatka mazuta.

Nakon sednice Skuppštine kluba, na kojoj su smenjeni čelnici kluba, ali i trener Stefan Ćirić, dogodio se i novi nemio događaj po crno-bele.

Možda će vas zanimati

Naime, trojica vaterpolista - kapiten Nikola Radonjić, reprezentativni kandidat Filip Radojević i centar Nikola Radulović - tražili su, u ime ekipe, da treniraju u toploj vodi. U ponedeljak je ekipa odbila da uskoči u bazen, ali su vođe "bune" kažnjene dan kasnije, objavio je "Sportski žurnal".

Voda u bazenu u utorak jeste bila toplija, ali je najpre Radojeviću, a potom i Radonjiiću i Raduloviću rečeno da u januarskom prelaznom roku potraže novu sredinu.

Zanimljivo je da je Filip Radojević (na slici), koji je izdržao kaznu dve godine neigranja zbog dopinga, imao ranije ponudu iz inostranstva, ali je odlučio da ostane u Partizanu, na insistiranje uprave.

Centar Nikola Radulović imao je kiseo osmeh: "Eto, posle 15 godina rada u svakojakim uslovima na Banjici, doživeo sam da me oteraju iz kluba. Seljakali smo se uoči kupa sa bazena na bazen, trenirali u hladnoj vodi i kada smo rekli da konačno očekujemo normalne uslove za rad, dobili smo ovakav odgovor".

Direktor VK Partizana Tatijana Rakas u izjavi za MONDO negirala je da je ovoj trojici igrača rečeno da potraže novu sredinu zbog toga što su tražili topliju vodu u bazenu, već pre svega zato što Partizan više ne može finansijski da isprati ugovore pojedinih igrača koje je obećavao smenjeni Aleksandar Šoštar.

"Partizan duguje ŠEST MILION EVRA, od čega je 1,3 miliona dug starim igračima. Voda u bazenu je svih ovih dana bila 25 stepeni. Naši mladi igrači nisu bili zadovoljni takvom temperaturom, pa dobro, onda neka potraže neki drugi klub, koji će im dati platu od 1.000 evra i gde će im temperatura vode biti 26, 27 stepeni", rekla je, između ostalog, direktorka VK Partizan.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC