• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peruničić o "slučaju Jovanović": Moja odluka i nema haosa!

Autor mondo.rs

Selektor "orlova" kaže da je sam doneo odluku da se zahvali dosadašnjem pomoćniku Nedeljku Jovanoviću. Čude ga naslovi po novinama i priče o haosu u državnom timu.

 Selektor Srbije Nenad Peruničić o "slučaju Jovanović": Moja odluka i nema haosa! Izvor: MN PRESS

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić zatečen je pisanjem pojedinih medija o "haosu u ekipi" posle odluke da Nedeljko Jovanović ne bude više član stručnog štaba.

"Sve ovo je došlo kao grom iz vedra neba. Zatečen sa malo, jer odluka je doneta još pre dva meseca", počeo je Peruničić.

Možda će vas zanimati

Strateg "orlova" kaže da je jošpre 20 dana moglo jasno da se vidi ko je na spisku. 


"Pre 20 dana je objavljen spisak na kome se jasno videlo ko je na njemu. Uz dužno poštovanje medija i novinara, nemam šta da dodam, osim da je to moja odluka. Potrebno je da u određenom trenutku odreaguješ na određeni način i ne bih ulazio u zamenu teza. Smatram da je ova odluka dobra za sve. Neđi (Nedeljko Jovanović prim.aut) hvala na saradnji, svakako mu želim sve najbolje u životu. Ne želim da upotrebim ni jednu ružnu reč", rekao je Peruničić, koji je potom i objasnio razloge zbog kojih je Jovanović više nije deo stručnog štaba.

"Moji razlozi za početak saradnje su bili najiskreniji mogući. Tu sam čist. I sada je moja odluka takva, stojim iza nje i znam da snosim veliku odgovornost jer se bavim odgovornim poslom. Razumem da novinari traže neke vesti, ali da pričamo o haosu? Haosa stvarno nigde nema, niti ga je bilo i žao mi je što je ovako ispalo. U reprezentaciji se svi radujemo utakmicama i takmičenju koje nas čeka. Momci su, kao i uvek, raspoloženi. Mislio sam da se ne oglašavam po ovoj temi pre konferencije za medije u četvrtak, ali u dogovoru sa Savezom, želim da zaštitim sve ono dobro što radimo", podvukao je Peruničić.

Jovanović je u utorak progovorio o SMS poruci koju je dobio od selektora i u kojoj je obavešten da više nije deo stručnog štaba reprezentacije Srbije.

"Da bude jasno, nismo se zakačili. Posle te utakmice sa Austrijom zvao sam Peruničića i nije mi se javljao. Posle toga mi je poslao sms poruku i to je to". 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC