• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svetski prvak iz Rusije ima teoriju (zavere): Ameri su doneli virus u Kinu!

Autor Milutin Vujičić

"Čuo sam za tu kul teoriju", rekao je Sergej Šubenkov.

 Sergej-Subenkov-ruski-atleticar-misli-da-su-Amerikanci-krivi-za-korona-virus Izvor: Guliver/Ian Walton/Getty Images

Misteriozna pandemija korona virusa otvorila je mnoga pitanja na koje i dalje nije moguće dati sve odgovore, pa nije iznenađenje što se zbog toga stvaraju mnoge "teorije zavere".

Jedna od "najpopularniji" svakako jeste ona o "5G mreži", dok smo ove nedelje već čuli i onu o "čipovanju" koju je lansirao ruski teniser Marat Safin. Još jedan njegov sunarodnik i uspešni sportista - dao je treću o kojoj će svakako biti reči u narednim danima!

Možda će vas zanimati

Ruski atletičar Sergej Šubenkov, svetski i dvostruki evropski šampion u disciplini 110 metara s preponama, u izjavi za portal "Čempionat" govorio je o početku pandemije korona virusa...

"Buknuo" je u Vuhanu, gradu u kom je i sam bio tokom oktobra na Vojnim svetskim igrama, gde je osvojio zlatnu medalju, pa je zbog toga vrlo interesantan sagovornik na ovu temu, međutim i njemu su teorije zavere u ovom trenutku zanimljivije od medicinskih dokaza.

"Čuo sam kul teoriju o korona virusu... Amerikanci su doneli virus u Vuhan - grad u kom sam imao poslednji nastup", rekao je Sergej Šubenkov.

"Došao sam odatle i pitao se da li su i Amerikanci bili tamo na Vojnim igrama... Sve je prošlo odlično i svi su se ponašali lepo", kazao je uz osmeh Šubenkov, tako da ostaje mali prostor da je odlučio da šaljivo odgovori na ovo pitanje.

Šubenkov je kazao da nije video mnogo od Vuhana, pošto su sportisti bili u posebnoj četvrti, pa je tako od grada video tek metro stanicu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC