• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ivana mi kaže da se ošišala... Kad se pojavila to je bio šok!"

Autor Milutin Vujičić

"Što se tiče Ivanine kose i tetovaža, to je trebalo preživjeti", ispričala je majka Vesna Španović u ispovijesti za TV Arena Sport.

 Ivana-Spanovic-frizure-i-tetovaze-ispovijest-majka-Vesna-Spanovic Izvor: MN PRESS

U okviru emisije "Majke šampiona" koja se emituje na TV Arena Sport gostovala je Vesna Španović - majka najbolje srpske atletičarke Ivane Španović.

Takođe bivša atletičarka kaže da je od malena pripremala svoju Ivanu za najveće domete i bila je uvjerena da će postati vrhunski sportista, što se i potvrdilo. Evropska šampionka, i bronzana sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva, prešla je dug put...

Možda će vas zanimati

"Kada je postala svjetska prvakinja i kad je zadržavala suze na dodjeli odličja, gledam je nikako da počne da plače, guta 'knedle', ja je gledam i govorim 'Pusti suzu, pusti suzu, dijete'. Čekamo još OI u Tokiju da uzmemo zlato i to je to", kazala je kroz suze majka naše šampionke iz Zrenjanina koja je govorila i na druge teme - van sporta.

U emisiji koja će biti emitovana ovog četvrtka u 21 čas, otkrila je i da poslije jednog šampionata Vesna i Ivana nisu razgovarale tri dana, o čuvenom pehu sa brojem prilikom skoka...

Bilo je govora i o ponudama da nastupa za druge reprezentacije, ali i o imidžu Ivane Španović.

Jedna od najljepših atletičarki svijeta bila je poznata na početku karijere i po neobičnim frizurama kojima se izdvajala u odnosu na druge takmičarke, a poslije su došle i tetovaže. Majka joj je uvijek bila podrška u tome i otkrila je neke zanimljivosti iz tog perioda.

"Što se tiče Ivanine kose i tetovaža, to je trebalo preživjeti", rekla je majka Vesna.

Izvor: MN PRESS

"Bila je u Kragujevcu jednom prilikom i objašnjavala mi kako se ošišala. Rekla sam joj da nema potrebe da mi objašnjava jer ću je svakako vidjeti za nekoliko dana. Kada se pojavila, to je bio šok. Uvijek je imala neobičan stil i neke čudne frizure. Sve frizure koje je imala njoj su super stajale ali sam je jednom pitala kako će iako joj sve to super stoji da se ošiša sljedeći put kada na glavi ima izbrijane dijelove, izvučene linije... Odgovorila mi je 'E o tome nisam razmišljala'".

Ivana je odlučila i da tijelo ukrasi tetovažama.

"To joj jednog dana možda nešto znači, možda kasnije neće pa će poželjeti da ih ukloni. To je apsolutno njen izbor. Ne miješam se mnogo jer će ona svakako uvijek uraditi ono što ona zamisli. Uostalom, nisu ružne, neke se vide u dresu na nekim dijelovima tijela, neke se ne vide. Zato se vide kad obuče koktel haljinu, ali tad se pokrije svilenom maramom i to bude ok", poručila je Vesna Španović.

Podsjetite se nekih frizura Ivane Španović...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC