• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skinite mu se sa grbače, neka da radi šta hoće"

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Arina Rodionova ima svoje viđenje trenutno najaktuelnije teniske debate.

 Rodionova-pustite-Dominika-Tima-skinite-mu-se-sa-grbace-ne-mora-da-daje-novac-predlog-Novak-Djokovic Izvor: Guliver/Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Predlog Novaka Đokovića da se finansijski pomogne ugroženim teniserima tokom pauze prouzrokovane pandemijom korona virusa i dalje je u centru pažnje.

Doduše, sada ne toliko direktno, a Australijanka Arina Rodionova dala je svoj sud o čitavoj temi.

Možda će vas zanimati

Ova 30-godišnjakinja poreklom iz Rusije prokomentarisala je stav Dominika Tima, koji je istakao da ne želi da daje novac i tako pomogne slabije rangiranim igračima.

Finalista Australijan opena je to opravdao činjenicom da veliki broj slabije rangiranih tenisera nije dovoljno posvećen tenisu. Rodionova je o svemu tome diskutovala na Tviteru.

"Ovo je izuzetno nepopularno mišljenje, ali šta je tu je. Mislim da bi svi trebalo da se skinu Dominiku timu sa grbače oko cele stvari o tome da ne želi da donira novac slabije rangiranim igračima", napisala je teniserka.

I Rodionova je bila tu da istakne probleme predloga koji je prvi predstavio Đoković, doduše, njena kritika nije bila usmerena ka najboljem teniseru sveta.

"Uprkos tome koliko je novca Tim zaradio tokom karijere i ove godine (svi mu konstantno broje novac) to je njegov novac i on može sa njim da radi šta god želi. Nije njegov problem što slabije rangirani igrači, kao što sam i ja (trenutno 152. na svetu), ne zarađuju 'dovoljno' novca. To je problem koji je napravio ITF i oni bi trebalo da ga poprave. Ne bi trebalo njega da mrze jer je dobar u tenisu i jer ne želi da svoj novac podeli sa nama. Moje mišljenje", dodala je Rodionova, usmerivši tako razgovor na Međunarodnu tenisku federaciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC