• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Ivanišević: Nije u redu da se skupljaju POLITIČKI poeni na nama!

Autor Pavle Knežević

Novakov trener kaže da odgovornost postoji, ali...

 Ivanišević: Nije u redu da se skupljaju POLITIČKI poeni na nama! Izvor: Guliver/Getty Images/Matthew Stockman, MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Poslije svega što se dešavalo na Adrija turu i pozitivnog testa i Novaka Đokovića i njegove supruge, oglasio se i njegov trener, Goran Ivanišević, koji je bio i član organizacionog tima turnira.

On se uključio u program televizije RTL i rekao da Đokoviću nije lako, kao i da se tim pridržavao svih mjera, ali je istakao da nije u redu da oni sada postanu "dežurni krivci".

Možda će vas zanimati

"Čuo sam se sa Novakom. Nije im lako. Ali, po mom mišljenju, nosi se jako dobro sa svim. S obzirom na okolnosti... Jak je on, izdržaće on to, ali nije mu lako", rekao je Ivanišević.

Đoković je danas objavio rezultate i pozitivan je na Covid-19.

Adria tur je prekinut je jer je bugarski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na korona virus, a potom i Hrvat Borna Ćorić, a najbolji teniser sveta odmah po dolasku u Beograd testirao se zajedno sa članovima porodice i tima sa kojima je bio na turnirima na Dorćolu i Višnjiku.

A zašto se nisu svi testirali prije dolaska u Zadar?

"Zato što nije bilo potrebe. Slušao sam ministra (zdravlja Vilija) Beroša, koji je rekao da nije bilo potrebe. Niko nije imao simptome. Nije bilo potrebe. Po tome bi trebalo da testiramo svakog turistu koji ulazi, ali nije bilo potrebe", rekao je Ivanišević.

Osjećate li se odgovorno za situaciju? Svijet tenisa žestoko je udario na organizatore turnira…

"Osjećamo odgovornost, jer ovo je bila jedna velika i super stvar, humanitarna... Žao mi je svih zaraženih i želim im brz oporavak. Ali, jednostavno na neke stvari se ne može uticati, pa tako i na ovu. Smeta mi što smo postali dežurni krivci za sve i ljudi skupljaju političke poene na nama, a u Zadru je najmanje zaraženih. Gledam, po cijeloj Hrvatskoj ima zaraženih i sve se svalilo na naša leđa. Sad smo mi glavni i odgovorni krivac, a to nije u redu", rekao je Ivanišević.

Koliko ste se puta vi testirali? I šta ćete sad da radite?

"Testirao sam se dva puta, a sljedeći će biti u subotu. Oba su zasad negativna. Ne gine mi 14 dana samoizolacije. Osjećam se dobro, svi zaraženi se osjećaju dobro. Ali, šta je tu je. Pridržavali smo se svih mjera koje su zadali vlada i štab, od prodaje ulaznica, razmaka... Ne možemo lično razmicati ljude, ali... Desilo se to što se desilo i sad je lako biti pametan što se trebalo, što nije. Zaraženima želim što brži oporavak", rekao je Ivanišević.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Xy

Konacno normalan covjek.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC