• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novak je glavni krivac!" Timov menadžer žestoko po Đokoviću!

Autor Pavle Knežević

"Nema šta ko drugi da se izvinjava"

 Dominik-Tim-menadzer-ostro-Novak-Djokovic-je-glavni-krivac-nema-sta-ko-drugi-da-se-izvinjava Izvor: Tanjug/Srdjan Stevanovic

Menadžer Dominika Tima označio je Novaka Đokovića kao glavnog krivca za pojavu korona virusa na Adrija turu, rekavši da niko drugi ne treba da se izvinjava.

Hervig Štraka je za austrijski Štandard rekao da se organizatori turnira nisu pridržavali propisa i da su prekršili protokol.

Možda će vas zanimati

"Moram da označim Đokovića kao glavnog krivca. U redu, i drugi su učestvovali, ali on je bio iza svega. Zamišljeno je iz časnih motiva, ali je otišlo u pogrešnom pravcu i pretvoreno je u predstavu za javnost. Za to morate kriviti Đokovića", rekao je Štraka.

Četvorica tenisera otišla su sa prekinutog Adrija tura sa korona virusom, a mnogi su se poslije izvinili, ali Timov menadžer misli da za time nema potrebe.

"Za šta da se izvinjava? Jer je igrao? Ostali su su se izvinili jer su pozitivni", kaže on.

Tribine su bile pune gledalaca, ljudi se nisu pridržavali medicinskih preporuka…

"Da, da. Sad je jasno da je sve to bilo besmisleno, bez obzira što je bilo dozvoljeno. Svi znaju da je to bilo glupo, ne pomaže ni jedno javno izvinjenje. Jedini ko treba da se izvinjava jeste Đoković, jer je on sve organizovao. Ostali su samo bili tu, nisu ubili nikoga", priča Štraka i ističe:

"Niko se tamo nije ponašao kao uzor, što je tužno".

Menadžer je optužio organizatore da su ga slagali.

"Insistirao sam da dobijemo jasne smjernice za kovid-19. Bilo je od ključne važnosti da na tribinama bude najviše 1.000 ljudi, garantovali su nam socijalnu distancu. Pustio sam Tima samo pod tim uslovima. To je bilo dva dana prije početka turnira, nisu se pridržavali toga i to me nervira", rekao je Štraka.

On je istakao da nastavak teniske sezone u avgustu nije ovim doveden u pitanje, naprotiv, ocijenio je da su sad valjda svi igrači shvatili zašto postoje mjere.

Na kraju je imao poruku za Đokovića.

"Nadam se da sada zna da je bio neodgovoran i nezreo. On je predsjednik sindikata igrača i nije se ponašao tako. Sa tačke gledišta ATP-a, taj događaj je bio nepotreban", rekao je Štraka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC