• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer očajan: Puštam svojoj djeci mečeve s Novakom, a njih baš briga!

Autor Milutin Vujičić

Nije to očekivao...

 Federer-cetvoro-djece-pusta-im-meceve-Novak-Djokovic-nisu-zainteresovani Izvor: Guliver/Daniel Leal-Olivas - Pool/Getty Images

Rodžer Federer i njegova supruga Mirka Federer imaju četvoro djece, ali sudeći po izjavi švajcarskog tenisera - teško da će neko od njih biti njegov nasljednik u ovom sportu.

Vremena ima sasvim dovoljno, svi su veoma mladi, međutim Federer se medijima "požalio" da njegovi klinci nisu zainteresovani za tenis. Rodžer i Mirka, koji su već dvije decenije zajedno, a 11 godina u braku, imaju "dva para" blizanaca - djevojčice Milu i Šarlin, odnosno dječake Lenija i Lea.

Možda će vas zanimati

Povremeno dolaze da gledaju oca kako igra tenis, međutim niko od njih nije previše "zagrijan" da ga naslijedi u ovom sportu...

"Imam problema sa djecom. Probao sam da 'promovišem' tenis u mom domaćinstvu tako što sam im puštao dosta mojih mečeva sa Rafom, Novakom i još nekim teniserima", kazao je Rodžer Federer u intervjuu za televiziju "ON", prenosi "Yahoo".

"Moju djecu jednostavno nije briga za to".

Rodžer Federer je kazao da su pokušali da djecu animiraju da se zainteresuju za tenis tako što su im dali reket i lopticu, a tek onda je primijetio da su malo otvoreniji za ideju ovog sporta...

"Onda je svih četvoro igralo tenis. Nisam želio da budem tip čija djeca ne igraju tenis, posebno u dvorištu mene i moje supruge. Ali, šta mogu da radim? Mogu samo ponovo i ponovo da pokušavam...", kazao je Federer koji je zvučao kao da ga je ovo pogodilo.

Ipak, možda im se nešto kasnije probudi želja za tenisom, možda baš kada Rodžer Federer odluči da prestane da igra tenis, a već mu je 39 godina...

Interesantno je da je Srđan Đoković nedavno poručio Rodžeru Federeru da se "mane više tenisa" i da "ide u penziju", a da penzionerske dane iskoristi tako što će "čuvati deci" i "skijati", što je brzo stiglo do naslovnih strana i švajcarskih medija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC