• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VK Partizan postavio novo rukovodstvo: Legende u Upravnom odboru

Autor Mladen Šolak

Za novog direktora kluba izabran je bivši vaterpolista i kapiten crno-belih Nikola Kuljača.

 VK-Partizan-vanredna-Skupstina-glasanje-novi-Upravni-odbor-Filipovic-Aleksic-Kuljaca-Mitrovic-Nikic Izvor: MN Press arhiva

Kao što je i bilo najavljeno, Skupština Partizana održana je u nedelju tačno u podne u Humskoj, na inicijativu tima za promene u klubu (trenera, igrača, bivših asova), a uz protivljenje rukovodstva.

Na zahtev većine članstva (26 od 38 delegata, koje osporavaju direktorka Tatijana Rakas i predsednik Mirko Bradajić), glasano je o poverenju rukovodstvu koje je vodilo klub do 2. decembra i izglasan je novi upravni odbor.

Možda će vas zanimati

U skladu sa predviđanjima, glasanje je proteklo rutinski i izglasan je novi sastav upravnog i nadzornog odbora, koji čine i legende Partizana i srpskog vaterpola Filip Filipović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović i Slobodan Boba Nikić.

Poverenje članovima aktuelnog rukovodstva izglasano je jednoglasno, razrešeni su direktorka Rakas, kao i predsednik UO Aleksandar Šoštar i predsednik skupštine Zoran Avramović, javio je Tanjug.

Ovo je kompletan sastav Upravnog odbora VK Partizan

Jovan Lazarević – predsednik, Radoslav Mitrović – potpredsednik, Luka Šaponjić, Dragan Bakvić, Filip Filipović, Marko Vukomanović, Drago Gudalović, Stefan Mitrović, Milan Aleksić.

Nadzorni odbor čine Slobodan Nikić, Srđan Vidović i Miloš Golić.

Dan pre ovog skupa, iz Partizana je poslato saopštenje da je ova sednica skupštine "lažna, jer su pozvana lica koja nisu članovi Skupštine VK Partizan ili kluba".

Skupština je održana, novi sazivi su izglasani, a ostaje da se vidi odgovor struje koju predvodi direktorka Tatijana Rakas, jer je najavljivala da sigurno neće odustati lako od ove borbe.

Takođe, ostaje da se vidi i šta će biti sa promenama koje je napravilo rukovodstvo nakon 2. decembra, a u sklopu kojih je na mesto sportskog direktora postavljen Denis Šefik, a na mesto trenera Igor Milanović.

(Tanjug/Mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC