• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Bik da vjeruje srcu a ne glavi, Strijelac broji "šuške", Ribe neodoljive...

Autor Dragana Božić

Pročitajte horoskop za septembar 2023. i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 Horoskop za septembar 2023 Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Pročitajte mjesečni horoskop za septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za septembar 2023. godine kaže da će se Ovnovi najviše posvetiti rješavanju sopstvenih problema. Pokušavaćete da nađete nove načine za zaradu, a savjet zvijezda je da se okušate u poslovima vezano za komunikaciju, rad sa ljudima. Finansijska situacija je nestabilna.

Ljubav

Pokušajte da izbjegavate dublje veze sa osobama koje ste tek upoznali. Možda će vam djelovati egzotično i zanimljivo, ali donijeće vam samo razočaranje i bol.

Zdravlje

Mogući su bolovi u mišićima, stres uzima danak.

BIK

Posao

Septembar će biti povoljan mjesec za one Bikove koji se bave kreativnim poslovima. Inspiracije vam neće nedostajati, ona će vas motivisati da radite na plasiranju svojih ideja. Očekujte pomak u karijeri, vaš trud će biti primijećen.

Ljubav

Zvijezde vam preporučuju da ovog toplog jesenjeg mjeseca vjerujete više svom srcu nego glavi. Osoba koju ste prerano otpisali bi mogla da nađe način da vam uđe u život. Nećete se pokajati!

Zdravlje

Sklad u porodici i ljubavnim odnosima vam donose mir i dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Posao

Ako se budete oslanjali samo na sopstvene snage i lično iskustvo, napravićete veliku grešku. U septembru će vam se se desiti neke neobične situacije i na poslu i u ličnom životu. Zato, ako je moguće, koristite iskustvo drugih da lakše riješite probleme. Finansijska situacija zavisi isključivo od količine rada koji uložite.

Ljubav

Čuvajte se toksičnih ljudi, posebno ako ste imali sa njima veze u prošlosti. Neki bi mogli da vam se svete i naruše ljubavni sklad. Dobar mjesec za slobodne, preko prijatelja upoznaju neke interesantne ljude sa kojima bi mogli da uđu u romantične odnose.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i više se krećite.

RAK

Posao

Rakovi u septembru praktično neće moći da "dignu glavu" od posla. Dovoljno ste odmarali, napunili ste se energijom i sada s lakoćom obavljate sve zadatke. Očekujte nagradu. Nezaposleni pripadnici ovog znaka bi u septembru mogli da dobiju ponudu za posao gdje će moći da iskažu svoj talenat u najboljem svjetlu. Nemojte da je propustite.

Ljubav

Zauzete očekuje miran mjesec, usredsrediće se na porodicu i planove za budućnost. Slobodni bi trebalo da porade na nakim svojim unutrašnjim nedoumicama i problemima prije nego što ulete u vezu.

Zdravlje

Vodite više računa o zdravlju. Kod starije generacije moguće je pogoršanje hroničnih bolesti.

LAV

Posao

Septembar će biti u znaku kontakata i stalni pregovora. Očekujte da mnogo vremena provedete u komunikaciji sa različitim ljudima i pregovorima preko telefona. Iako vas ovi zadaci ne raduju - naprotiv, budite strpljivi. Isplatiće vam se svaki razgovor, svaki novi kontakt. Očekujte nagradu krajem mjeseca. 

Ljubav

Ovog mjeseca je pogoršan odnos sa suprotnim polom, postoji nerazumijevanje koje nikako da savladate i krenete dalje. U vezi ćete se osjećati kao da se stalno vrtite u krug. Slobodni imaju priliku za avanturu i flert, ali ništa dublje.

Zdravlje

Mogući su problemi na putovanju, ponesite putnu apoteku.

DJEVICA

Posao

Mjesečni horoskop za septembar 2023. godine kaže da Djevice ne bi trebalo da očekuju veliki uspjeh ovog mjeseca. Svu snagu usmjeriće na neka porodična pitanja, posao će obavljati rutinski. Ovo je dobar mjesec za kupovinu skupih predmeta ili namještaja za dom.

Ljubav

Djevice koje su braku ili dužim vezama bi mogle u drugoj polovini mjeseca da rješavaju neka pitanja vezano za nekretnine. Slobodni pripadnici ovog znaka sredinom septembra ulaze u strastvenu romansu sa dobrim izgledima za budućnost.

Zdravlje

Skloni ste da preuveličavate svoje tegobe, a to vam šteti.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop