• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2024. JE U BROJU OSMICE - SVE ĆE BITI BUMERANG: Astrološkinja upozorila: Ovo su KLJUČNI DOGAĐAJI u prestupnoj godini

Autor mondo.rs

Ruska astrološkinja Julija Lifanova otkriva zašto će 2024. godina svakom znaku horoskopa donijeti baš ono što zaslužuje.

 Godina u broju osam ruski horoskop 2024 Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Novom prestupnom godinom vlada broj 8 (2+0+2+4), koji se u numerologiji smatra brojem planete Saturn. On je taj koji je u astrologiji gospodar karme i zakona bumeranga, a ruska astrološkinja Julija Lifanova kaže da će 2024. godina svakom znaku horoskopa donijeti baš ono što zaslužuje.

Sve što se dogodi, zapravo će biti odraz toga kako se osjećate i odnosite prema sebi, kao i na kom se emotivnom nivou nalazite. Na osnovu unutrašnjeg odnosa prema sebi, svaki pojedinac donosi odluke. Zato je važno da zapamtite da će se svaka akcija koju preduzmete, odraziti na događaje oko vas, objasnila je astrološkinja. Primjera radi, koliko volite sebe, tako će vas voljeti i drugi.

U 2024. godini, upozorila je astrološkinja, treba da se čuvate toga da ne idete protiv sebe i svoje savjesti. Možda ćete se jako pokajati ako u nekoj fazi pristanete da žrtvujete svoje vrijednosti zarad drugih ili trenutne radosti. Saturn, kao vladar 2024. godine, zaslužan je i za sazrijevanje čovjeka, kao i za njegov ozbiljan odnos prema svom zdravlju i načinu života. Zato će nam mnoge lekcije doći kroz probleme sa tijelom i organizmom, posebno u mjesecima ozbiljnih kvadrata Saturna sa drugim planetama.

Dakle, u avgustu 2024. postoji velika vjerovatnoća da se dogode povrede ili prelomi, pošto će i Mars i Jupiter biti u kvadratu sa Saturnom. Ako se krećete tamo gdje srce ne želi, ali vas razum tjera, najvjerovatnije ćete naučiti ozbiljnu lekciju. Pored toga, 2024. Saturn će "skinuti ružičaste naočare" u vezi sa vašim odnosima sa drugima. To se odnosi i na bračne odnose i na prijateljstva. Ukoliko ste u ljubavnom odnosu sa nekim ko je zauzet, ne očekujte da će se sve ostaviti zbog vas, rekla je astrološkinja. Dodala je da se u godini Saturna ljudi često odlučuju za razvod.

Koji događaji u 2024. mogu negativno da utiču na vaš život?

Lijenost i nedostatak discipline su stvari koje zaista mogu da vam pokvare zadovoljstvo. Saturn je taj koji šalje testove i on je taj koji provjerava koliko dobro čovjek može da ih izdrži. Nakon takvih provjera, Saturn daje najveće poklone, bilo da su to jake veze ili nevjerovatan finansijski uspjeh i stabilnost.

U 2024. važnost donošenja odluka je na prvom mjestu, a sposobnost djelovanja zvezde će cijeniti trostruko. To je slučaj kada ćete, čak i minimalnim naporima na putu transformacije, dobiti poklone koji prevazilaze vaša očekivanja. Na primjer, ako odlučite da uštedite novac za kupovinu kuće, onda je ovo idealna godina da stavite čak i mali iznos u svoju kasu. Odjednom možete dobiti povećanje plate ili novi uspješan finansijski projekat. Budite hrabri 2024. godine, rekla je astrološkinja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop