• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Drama do 15. u mjesecu

Pročitajte mjesečni horoskop za februar 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 Horoskop za februar 2024, Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Pročitajte mjesečni horoskop za februar 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za februar 2024. godine donosi promjenu poslovnog okruženja. Trenutno razmatrate šanse koje vam se nude, ali zvijezde kažu da ne propustite priliku koja je vezana za inostranstvo ili saradnju sa strancima. Ovo će biti dobar mjesec kada je zarada u pitanju, što je ujedno i povoljan trenutak da dobro razradite planiranje budžeta.

Ljubav

Početak mjeseca prolazi bez većih promjena, ali od 15. februara 2024. godine možete da očekujete iznenadna poznanstva. Privlačiće vas zauzeta osoba, vodite računa jer takav emotivni odnos može prilično da se zakomplikuje. Ako ste zauzeti, odličan je period za zajedničke aktivnosti. Ojačaćete odnos.

Zdravlje

Provjerite krvnu sliku, prevencija je uvijek poželjna.

BIK

Posao

Vrijedni ste, ambiciozni i spremni da postanete lider. Iza sebe imate tim koji vam je vjetar u leđa. Zahvaljujući vještini komunikacije lako možete da ostvarite cilj, zato ne odustajte čak i kada pomislite da nemate snage. Kraj mjeseca je rezervisan za veliki uspjeh koji će vam promijeniti život!

Ljubav

Ljubavno polje je i dalje fokusirano na prošlost. Imate osjećaj da ne možete da ostvarite komunikaciju sa novim osobama koje upoznajete. Već početkom februara 2024. godine pravite prvi korak sa ciljem da razjasnite svoje emocije. Ne odbijajte pozive prijatelja na društvene događaje, bićete jako popularni.

Zdravlje

Jačajte imunitet, moguća je prehlada.

BLIZANCI

Posao

Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke, naročito jer se početkom ovog mjeseca javljaju poteškoće koje remete vaš napredak. Ovo će biti period kada ćete imati potrebu za izolacijom. Vrijeme je da preispitate svoje planove, napunite baterije i uhvatite zalet. Obratite pažnju na troškove, uzdržite se nepotrebnih kupovina.

Ljubav

Ako ste slobodni, mjesečni horoskop za februar 2024. godine kaže da možete da zaboravite na solo status! Nova ljubav na pomolu, postoji mogućnost da ćete uploviti u vezu sa osobom koja je mlađa od vas. Ako ste zauzeti, čekaju vas promjene. Spremni za sljedeći nivo sa partnerom? Budite!

Zdravlje

Dobro se osjećate.

RAK

Posao

Odličan mjesec za privatni biznis, širenje posla i dodatnu zaradu. Ulaganje novčanih sredstava je poželjno na samom početku mjeseca, a na kraju ćete uživati u plodovima rada. Isplatiće vam se višestruko! Ako tražite posao, ovo je idealan period za pronalazak radnog mjesta koje odgovara vašim kriterijumima.

Ljubav

Mjesec konflikta. Odnos sa partnerom samo izgleda stabilno, a zapravo vas muči ono što se dešava u vaša četiri zida. Vrijeme je da budete iskreni i jasno kažete šta želite, velike su šanse za definitivan kraj. Ako ste slobodni, prijaće vam komunikacija sa nekim putem društvenih mreža, ali to je sve.

Zdravlje

Moguće su glavobolje zbog promjene vremena.

LAV

Posao

Budite na oprezu kada je u pitanju saradnja sa ljudima koje ne poznajete dovoljno. Dobro provjerite sve detalje prije nego što potpišete važne ugovore ili donesete velike odluke. Ženska osoba koja ima nepogrešivu intuiciju može da vam pomogne. Kraj mjeseca donosi iznenadni novčani priliv.

Ljubav

Mjesečni horoskop za februar 2024. godine vam donosi lekciju. Uvjerićete se da inat ne donosi dobro, naprotiv. Možda ćete se suočiti sa posljedicama koje su nastale jer niste bili spremni na kompromis. Slobodni mogu da uplove u vezu sa osobom koju će upoznati na iznenadnom putovanju.

Zdravlje

Mogući problemi sa crijevima.

DJEVICA

Posao

Stiže vas umor, naročito ako se bavite poslom koji je dalje od vašeg mjesta stanovanja. Februar će biti period koji će u vama probuditi želju da se stacionirate na jednom mjestu. Ako se bavite privatnim biznisom, veliki novčani prilivi slijede već u prvoj nedjelji ovog mjeseca! Odličan period za ličnu promociju.

Ljubav

Konačno ste sigurni da je nova osoba u vašem životu vrijedna vašeg vremena, truda i poštovanja. Ozvaničićete odnos sa njom, a zvijezde kažu da je riječ o dugotrajnoj vezi. Ako ste zauzeti, budite više posvećeni partneru. Ne samo da će vam se vratiti višestruko, već možete da se odlučite za zajednički život, brak ili proširenje porodice.

Zdravlje

Uvedite fizičku aktivnost.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop