• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Ključna otkrića i upoznavanje novih ljudi, jedan znak najsrećniji

Autor Tamara Veličković

Pročitajte mjesečni horoskop za maj 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 Mjesečni horoskop za maj 2024.  Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Pročitajte mjesečni horoskop za maj 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za maj 2024. godine predviđa blagu stagnaciju i stabilnost u svim pravcima. Da li je ovo dobro ili loše, stvar je ličnog gledišta. Ipak, trebalo bi da vam bude drago zbog privremenog predaha. Zvijezde obećavaju da će vam ova pauza samo koristiti. Opustićete se, udahnuti vazduh i prestati da beskonačno jurite za nečim.

Ljubav

Blage trzavice sa partnerom početkom mjeseca mogu da poboljšaju odnos. Uočićete sitnice koje ranije niste primjećivali i znaćete kako da ih iskoristite na najbolji način. Ukoliko ste slobodni, horoskop vas savjetuje da ne ostajete kod kuće. Slijedi mnogo zanimljivih poznanstava!

Zdravlje

Iskoristite slobodno vrijeme za brigu o zdravlju. Ne ignorišite simptome.

BIK

Posao

Ulaskom u maj 2024. godine izlazite na svoju glavnu pozornicu! Naći ćete se u centru pažnje gdje god da se pojavite. Lavina vijesti, ponuda, novih poznanstava i zapanjujućih slučajnosti će vas bukvalno pratiti za petama. Finansijska situacija će se značajno poboljšati, imaćete čemu da se radujete!

Ljubav

Prošlost kuca na vrata, a nećete biti sigurni šta tačno želite. Ukoliko je riječ o osobi sa kojom ste nekada imali toksični odnos, zvijezde vas savjetuju da se ne vraćate na staro. Budite otvoreni za nova poznanstva. Zauzete krajem mjeseca čeka lijepo iznenađenja od strane partnera.

Zdravlje

Jačajte imunitet i poboljšajte ishranu.

BLIZANCI

Posao

Horoskop za maj 2024. obećava važne događaje, jake emocije, utiske i sjajne prilike! Ovo će biti vrijeme kada će vam sva vrata biti otvorena, a zvijezde vam pomažu u ostvarenju vaših planova, želja i namjera. Velike su šanse da ćete potpuno promijeniti karijeru i ostvariti se na polju koje je novo za vas!

Ljubav

Budite pažljivi prema onima koji vam otvoreno pokazuju emocije. Pokušajte da pokažete koliko cijenite nečiji trud. Na taj način ćete spoznati šta tačno želite i kojim putem da krenete. Velike promjene su zabilježene na polju ljubavi kada je mjesec maj u pitanju. Imaćete mogućnost da birate.

Zdravlje

Mogući problemi sa crijevima.

RAK

Posao

Čeka vas nevjerovatna harmonija, kako iznutra, tako i spolja. Sve nedaće i stresovi u aprilu biće zaboravljeni, a nivo zadovoljstva životom će naglo porasti. Konačno ćete naći vremena za svoje omiljene aktivnosti, za komunikaciju sa voljenima i odlazak u posjetu gostima.

Ljubav

Do 15. maja imaćete utisak da živite san. Sve će teći kako ste zamislili, a onda su moguće promjene raspoloženja, želja i potreba. Horoskop vas savjetuje da donesete važne odluke. Nije povoljan trenutak za odlaganje, naprotiv. Ovo je idealan mjesec koji može da vam donese lijepa iznenađenja i gestove!

Zdravlje

Zvijezde preporučuju da obratite pažnju na telo, maj je odličan period za jačanje organizma.

LAV

Posao

Mjesečni horoskop za maj 2024. godine kaže da ćete morati da se borite za svoju sreću, blagostanje i duševni mir - sa ljudima oko sebe i nepredviđenim okolnostima. Danas ćete željeti ljubav, sutra novac, a prekosutra samo da vam niko ne smeta. Prva polovina mjeseca je rezervisana za ideju o promjeni posla.

Ljubav

Bićete skloni konfliktima, vodite računa o ishitrenim reakcijama. Potrudite se da jasno iznosite argumente jer većina rasprava može da nastane zbog tenzije koju prenosite na emotivni odnos. Ukoliko ste slobodni, horoskop vas savjetuje da prošlost ostavite iza sebe. Prijaće vam komunikacija sa nekim putem društvenih mreža.

Zdravlje

Moguća nesanica.

DJEVICA

Posao

Horoskop za maj 2024. obećava da će vas nakon "aprilske glave u oblacima" spustiti na zemlju i vratiti vašu uobičajenu rutinu. Savjet je da ne trošite novac na velike kupovine, mogući su iznenadni troškovi u domu. Timski rad biće ključan za postizanje velikih razultata, ne zaboravite to.

Ljubav

Ako će neko uživati ovog mjeseca u ljubavi, to ste vi! Bićete raspoloženi za sve, od romantike do avantura koje nikada ranije niste probali! Prepustite se emocijama i potrudite se da uzvratite istom mjerom. Mnogi će vam zavidjeti, obratite pažnju na one koje ste nedavno upoznali.

Zdravlje

Zdravlje je dobro.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop