• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zečević: Moja misija u Partizanu je završena!

Autor mondo.rs

Žarko Zečević, iako je bilo najava, neće imati funkciju u novoj upravi FK Partizan. Za nekadašnjeg "genseka" crno-belih uspešno okončana Skupština je korak unarped stvaranju jedinstva u Humskoj.

 Žarko Zečević FK Partizan Skupština Izvor: MN PRESS

Za vreme i posle Skupštine FK Partizana, na kojoj je Milora Vučelić izabran za predsednika kluba, ali na kojoj ni ovaj put nisu bili prisutni delegati opozicije predvođeni Nenadom Bjekovićem, kao retko do sada isticana je važnost zajedništva i pomirenja dve struje crno-belih.

Opozicija će, ipak, svoju pravdu pokušati da potraži pravnim putem na sudu i za nju, kako su prethodnih dana isticali, više nema razgovora Miloradom Vučelićem i novim čelnicima kluba.

Upitan da li su događaji na poslednjoj Skupštini FK Partizan korak unapred ili unazad ka zajedništvu u crno-beloj pordici, Žarko Zečević je odgovorio: "Da mislim da je korak unazad ne bih ni učestvovao na Skupštini. Ovo je korak unapred i mora tako da bude".

Nekadašnji generalni sekretar rekao je da ono što se dešavalo na prethodnim sednicama Skupštine kluba, ali i "prljav veš" koji se obostrano iznosio prethodnih meseci u javnost moraju da postanu ružna prošlost i da takve stvari više ne smeju da se ponove.

"Nadam se da će posle ovoga svi da se urazume i prizvati pameti. Ne smeju ovake stvari više da se ponove. Znate da se u jednom drugom klubu Skupština održava već dve godine, pa se nikom ništa ne dešava".

Žarko Zečević je u maju trebalo da postane potpredsednik Partizana o čemu je i javno govorio. U međuvremnu je odlučio da se ponovo skloni iz Humske.

"Sa današnjom Skupštinom završio sam svoju misiju za duže vreme u FK Partizan", podvukao je Zečević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC