• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gaćinović senior: Mijat iz svega izašao još jači

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Otac reprezentativca Srbije, Mijata Gaćinovića, ističe da nepozivanje u tim "orlova" za Mundijal u Rusiji prošle godine nije ostavilo traga na 24-godišnjeg igrača Ajntrahta iz Frankfurta.

 Vladimir Gaćinović Mijat Gaćinović nepozivanje u reprezentaciju Srbije, izašao još jači Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Borca odigrali su prijateljski meč sa Spartakom (1:1), klubom koji s klupe predvodi Vladimir Gaćinović, otac fudbalera Ajntrahta i reprezentacije Srbije, Mijata.

Susret sa Subotičanima iskoristili smo za kratki razgovor sa iskusnim stručnjakom iz Trebinja.

Gaćinović senior vratio se na klupu kluba iz Subotice, koji je prošle sezone dogurao do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Subotičani se pripremaju na Zlatiboru za predstojeće prvenstvo, u kojem će pokušati da budu stabilan i konkurentan član Superlige Srbije.

Stariji Gaćinović ističe da je u svakodnevnom kontaktu sa sinom, koji je trenurno na odmoru i uskoro bi trebalo da uslijedi njegov povratak u Njemačku, jer pripreme fudbalera Ajntrahta počinju za nekoliko dana.

"Mijat ima svoj put, čujemo se svaki dan i drago mi je da je sve u redu. Uvijek kažem 'samo neka je zdravlja, ostalo će biti OK'", kaže Vladimir.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Vjeruje da će Mijat ostati u bundesligašu iz Frankfurta, klubu u koji je stigao 2015. godine iz novosadske Vojvodine.

"Mislim da će nastaviti u Ajntrahtu, već četiri godine je tamo i lijepo mu je. Prošle sezone bili su blizu finala Lige Evrope, a u prvenstvu im je za malo izmakla Liga šampiona, tako da mislim da će i ove godine njegov klub biti respektabilan u Bundesligi. On je zadovoljan, a kada je tako, onda je sve u redu", kaže nekadašnji trener trebinjskog Leotara i Zvijezde iz Gradačca.

"Zlatni orlić" sa Novog Zelanda bio je standardan u sprskom timu sve do Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, za koje nije dobio poziv.

Ipak, to nije negativno uticalo na 24-godišnjeg igrača sredine terena, koji je nastavio sa marljivim radom, da bi se nakon Mundijala ponovo našao među "orlovima".

"Kako kažu, ono što te ne ubije, ojača te. Tako je on to shvatio, kao jednu prolaznu stvar i iz svega je izašao još jači. Istina, Svjetsko prvenstvo nije svaki dan, ali selektor je imao svoje mišljenje i mi to poštujemo. Okrenuo se novim obavezama, igranju za reprezentaciju i vjerujem da će tako biti i ubuduće", zaključio je Vladimir Gaćinović.

Izvor: MONDO

PROČITAJTE JOŠ:

- Andrija Delibašić: Kako bez Saleta Ilića? Nikako!

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC