• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brza podrška za razvoj malih i srednjih preduzeća

Autor Nikolina Damjanić

U cilju podrške malim i srednjim preduzećima, Addiko Bank ističe izuzetnu ponudu za klijente kojima su potrebna dodatna finansijska sredstva za razvoj poslovanja.

 Krediti u Adiko banci Izvor: Addiko banka/Promo

U periodu od 15. maja do 15. juna 2024. godine, Addiko Bank je, pored redovne ponude, omogućila posebne pogodnosti za kredite u iznosu do 1.000.000 KM svim postojećim i novim klijentima banke iz segmenta malih i srednjih preduzeća. Benefiti ove ponude su mogućnost odobrenja kredita za samo 24 časa i oslobađanje troškova obrade za sva preduzeća koja apliciraju za kredit do 15.juna ove godine.

„U današnjem dinamičnom i konkurentnom poslovnom okruženju, malim i srednjim preduzećima je često potrebna brza finansijska podrška za dalji razvoj. Bilo da se radi o širenju prodajnog asortimana, novom prodajnom prostoru, modernizaciji opreme ili drugim investicijama, poslovne odluke i aktivnosti treba preduzimati brzo i efikasno. Mi znamo kako je kada posao ne može čekati i zato ohrabrujemo sve zainteresovane kompanije da iskoriste ovu priliku i ostvare poslovne ambicije uz brzu podršku Addiko Bank“, izjavio je direktor Odjela za poslovanje sa pravnim licima Addiko Bank, Petar Mićić.

Ova inicijativa dodatno potvrđuje Addiko Banku kao pouzdanog partnera za mala i srednja preduzeća koji, pružajući brzu i povoljnu podršku klijentima, podstiču njihov dalji rast i razvoj.

Više informacija o samoj ponudi saznajte na web stranici ili posjetite najbližu poslovnicu Addiko Bank, a možete pozvati i Addiko kontakt centar na broj 051 951 000.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE