• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća Vranješ vjeruju u pobjedu

Autor mondo.ba

Na spisku selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmeda Baždarevića našli su se i dva brata Stojan i Ognjen Vranješ.

  Na spisku selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmeda Baždarevića našli su se i dva brata Stojan i Ognjen Vranješ,  koji vrijedno rade i nadaju se uspjehu u predstojećim kvalifikacionim susretima protiv Velsa i Kipra.

Ponosni su što su dio reprezentacije.

"Već drugi put smo zajedno na okupljanju. Velika je čast dobiti uopšte poziv u reprezentaciju, a biti sa bratom tu je posebna privilegija i zadovoljstvo. Prelijepo iskustvo koje ostaje za čitav život i ponosan sam što smo obojica reprezentativci", kaže Stojan, koji igra u Poljskoj za Legiju.

Stojan je stariji i kaže da njegova riječ mora da se poštuje.

" Stariji sam i postoji respekt sa njegove strane, u pozitivnom smislu naravno. Veoma smo vezani i imamo jedan zdrav i dobar odnos“, kaže Stojan, koji vjeruje u pobjedu protiv velsa.

"Predstoji nam teška utakmica jer igramo pod imperativom pobjede, ali smatram da smo spremni da pred svojim navijačima ostvarimo uspjeh. Očekujem da pobijedimo“, smatra Stojan, koji je dobrim igrama u Legiji zaslužio poziv selektora Baždarevića.

" U posljednjim danima prelaznog roka potpisao sam za Legiju i zadovoljan sam novim klubom. Odmah sam se ustalio u ekipi. Još se navikavam na novi grad. Klub je najveći u Poljskoj i odlično je organizovan. Čast mi je što član Legije“, rekao je za oficijelni portal Bh saveza Stojan Vranješ.

Ni Ognjen ne krije zadovoljstvo što je zajedno sa bratom dio „A“ reprezentacije.

„To ne može riječima da se opiše jer se radi o zaista posebnom osjećaju. Tri godine smo igrali zajedno i u banjalučkom Borcu. Dijelili teren, sobu, provodili vrijeme zajedno. To što smo dio reprezentacije je veliko priznanje i za nas, ali i našu porodicu“, smatra Ognjen Vranješ, koji kao i Stojan očekuje pobjedu protiv Velsa.

"Imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda i daćemo svoj maksimum da je ostvarimo“, kaze fudbaler turskog Gaziantepspora.

" Zadovoljan sam i igrama u klubu. Standardan sam u ekipi. Na sredini smo tabele i uvijek može bolje, ali zadovoljni smo trenutno i sa ovim“ završio je Ognjen Vranješ.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC