• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jurilj nije trebao započeti utakmicu, pa postao heroj: "Svaka utakmica nam je kao finale, ulog je titula"

Autor Haris Krhalić

Heroji današnje pobjede Borca nad Širokim Brijegom komentarisali u meč odigran na čitlučkim Barama.

 Jurilj i Nišić izjave nakon pobjede nad Širokim Brijegom Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca nastavili su sa pohodom na šampionsku titulu, a ovog vikenda su na čitlučkim Barama savladali ekipu Širokog Brijega rezultatom 1:2.

Nekadašnji igrači Širokog Brijega bili su kobni za ovu ekipu. Najprije je Jovan Blagaić iznudio jedanaestarac kojim su crveno-plavi stigli do vođstva, da bi konačan rezultat postavio Alen Jurilj u 57. minutu.

Zanimljivo da Jurilj nije trebao započeti ovu utakmicu, ali se Zoran Kvržić požalio na bolove nakon čega je priliku dobio 28-godišnji fudbaler.

„Kvržić je trebao početi, ali je osjetio bolove pa sam bez pravog zagrijavanja zaigrao. Eto završilo se na najbolji mogući način i za ekipu i za mene. Ostvarili smo jako bitnu pobjedu, uz moj gol zbog kojeg sam sretan da je pomogao ekipi. Ipak, je ova utakmica bila od velike važnosti za nas“, rekao je Jurilj.

Inače, nekadašnji prvotimac Domžala najbolje se snalazi kao krilni napadač, ali mu nije strana ni bekovska pozicija na desnoj strani.

„Nije ništa problem igrati za ekipu, nije mi ni strana ta pozicija, s obzirom da sam odigrao već sedam-osam utakmica na toj poziciji. Ponoviću opet da je najbitnije da smo pobijedili. Imamo još četiri kola i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu. Prekide vježbamo tako da nije slučajno što smo postigli puno golova iz kornera i prekida. Imamo i dobre igrače koji ubacuju, centaršuti su kvalitetni. Ovom prilikom bih pozvao što više navijača da dođu da nas podrže, svaka utakmica nam je kao finale, ulog je velik i pozivam sve ljubitelje Borca da dođu i podrže ekipu da dođemo do konačnog cilja“, zaključio je Jurilj.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Kao što smo rekli Borac je poveo golom sa penala, a siguran sa "bijele tačke" bio je Jovan Nišić.

„Mislim da su danas presudili želja, karakter i taj neki pobjednički mentalitet koji nas krasi. Zaista mislim da nismo slučajno na prvom mjestu i u finalu Kupa zato što ova grupa momaka kroz cijelu sezonu se potvrđuje da je kvalitetna. Ovo je danas bila prva utakmica nakon šest-sedam mjeseci koja je odigrana po ovakvim vremenskim uslovima, ali smo uspjeli na pravi način da odreagujemo pogotovo što smo primili gol i odmah reagovali i postigli drugi pogodak. Čestitatam ekipi Širokog Brijega, dobar su protivnik. Okrećemo se daljim obavezama, imamo još četiri utakmica do kraja prvenstva i cilja“, poručio je Nišić nakon trijumfa u Čitluku.

Banjalučani su tako odmakli osam bodova Zrinjskom koji od 17 časova gostuje Posušju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC