• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štefanek fudbalerima Zvezde: "Pokidajte" kao ja

Autor mondo.rs

Olimpijski šampion u rvanju izjavio je da će u četvrtak bodriti crveno-bele u revanšu protiv Sasuola.

Fudbalerima Crvene zvezde ne daju se velike šanse za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope nakon 0:3 u Italiji, ali možda će im prisustvo olimpijskog šampiona na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak uveče uliti dodatnu injekciju borbenosti i samopouzdanja.

Evo šta je Davor Štefanek na svečanom dočeku ispred Skupštine Srbije u sredu izjavio za "Zvezda TV"!

"Zahvaljujući mojoj majci od malih nogu navijam za Zvezdu i zajedno sa bratom pratim Zvezdine utakmice kad god imam vremena. Naravno, u četvrtak se vidimo na terenu. Dolazim da navijam i nadam se da će momci dati svoj maksimum i 'pokidati', kao što sam i ja dao maksimum na Olimpijskim igrama", poručio je osvajač zlatne medalje u Rio de Žaneiru.

Davor Štefanek u četvrtak će bodriti Crvenu zvezdu protiv Sasuola.
Izvor: YouTube/Crvena zvezda


On je uputio indirektan apel ostalim "zvezdašima" da u što većem broju popune tribine, povukavši paralelu sa svojim borbama.

"Mnogo mi prija kada mi pruže podršku i kada imam svoje navijače. Zato i ja u četvrtak dolazim da navijam za Zvezdu i pomognem joj da prođe u Ligu Evrope".

Iako navijač "večitog" rivala, Štefanek je svojevremeno doprineo velikom uspehu rvačkog kluba Partizan, sa kojim je 2009. osvojio evropsku Ligu šampiona.

Početak utakmice Zvezda - Sasuolo zakazan je za 20.30 časova, a crveno-belima je za prolaz potrebna pobeda od čak četiri gola razlike. Rezultat 3:0 vodi u produžetke, dok "plus tri" uz primljen gol znači oproštaj od Evrope.

Direktan prenos revanša plej-of runde kvalifikacija možete pratiti na TV Arena sport, a pročitajte i šta je na konferenciji za novinare rekao šef stručnog štaba Miodrag Božović.

Dolazak na "Marakanu" u četvrtak uveče potvrdili su i košarkaši Zvezde, na čelu sa trenerom Dejanom Radonjićem i kapitenom Lukom Mitrovićem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC