• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko neće da proda štopera Čelsiju

Autor mondo.rs

Londonski klub već treći prelazni rok pokušava da dovede štopera koji će popraviti igru u defanzivi, ali na koja kog "vrata da pokucaju" nema odgovora.

 Čelzi još traži štopera Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Ni treći prelazni rok Čelsi ne uspeva da dovede štopera koji bi mogao da popravi igru ovog tima.

Istina, u prethodna dva na "Stamford Bridž" su sleteli Papi Đilobođi iz Nanta, a onda i Met Mjazga koji je stigao iz Njujorka. Prvi je već prodat u Sanderlend, dok Antonio Konte još razmišlja šta da uradi sa Amerikancem na koga ne može da računa kao na ključnog igrača odbrane.

To nije ono što je potrebno Čelsiju.

Letnji prelazni rok 2015/16 i zimski iste sezone obeležila je jurnjava za Džonom Stonsom, a ni izdašne ponude nisu zadovoljile Everton, pa je on na kraju završio u Mančester sitiju. Za rekordan transfer za jednog defanzivca.

Čelsi se u ovom prelaznom roku okrenuo Leonardu Bonućiju, koji je brzo poručio da ne mrda iz Juventusa, pa Kaliduu Kulibaliju iz Napolija, a potom i Nikoli Maksimoviću iz Torina, ali ni sa ovim timovima nije bilo dogovora oko "otkupa", pa je poslednji štoper koji je doveden u vezu sa Čelsijem - Alesandro Romanjoli iz Milana.

ŠTOPER

Osim Džona Terija i Garija Kejhila, koji su prvi štoperi Čelsija, Antonio Konte može na toj poziciji da koristi i Branislava Ivanovića, koji je to igrao na meču Liga Kupa. Tu je i Kurt Zuma koji je se oporavlja od povrede.

Međutim, izgleda da ni od toga neće biti ništa.

Iz italijanskog kluba su poručili da su dobili ponudu Čelsija od 35 miliona evra (plus bonuse) za ovog fudbalera, ali da su odlučili da je odbiju jer veruju da će u narednim godinama zaraditi još više od njega.

"Romanjoli nije na prodaju. Iz tog razloga nećemo voditi pregovore o njemu. Klub se zahvaljuje Čelsiju i nada se da će u narednim godinama nastaviti dobru saradnju sa njima", poručili su u saopštenju čelnici Milana.

Antonio Konte je u prva dva kola Premijer lige zabeležio pobede, a štoperski tandem su činili Gari Kejhil i Džon Teri. Međutim, to ne uliva poverenje, a zanimljivo je da je Čelsi primio gol na svakoj od prethodnih 13 utakmica, što je njihov najgori niz još od 1961. godine.

Postavlja se pitanje, šta bi bilo sa Čelsijem da na kraju nije produžen ugovor sa Džonom Terijem?


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC