• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Davao ga" 70 metara i 13 sekundi!

Autor mondo.rs

Pogledajte ples mladog danskog fudbalera posle čega je katalonska publika mogla samo da mu aplaudira.

Mladi napadač Selte, 21-godišnji Pione Sisto, stavio je "tačku na i" večeras u Barseloni tako što je uzeo loptu duboko na svojoj polovini, iskosa s leve strane, u visini kaznenog prostora i...

...postigao jedan od najlepših golova sezone. Za sada.

Espanjol – Selta 0:2 (0:0) uz pogotke neuništivog Đuzepea Rosija koji nastavlja da postiže spektakularne pogotke i posle trećeg kidanja ukrštenih ligamenata, kao i pomenutog Sista, koji je kao igrač Mitjilanda tresao i mrežu Mančester junajteda.

Rosi je u 91. minutu neopreznu inicijativu domaćina kaznio begom iza neuspešne ofsajd zamke i potom instinktnim lob udarcem preko Dijega Lopeza, koji je istrčavanjem pokušao da popravi nepopravljivo, a kad su "španci" krenuli u još jači pritisak na gol Asutrijaca, Sisto je postigao gol karijere.

U 93. minutu, kada je svima već "duša bila u nosu", brzonogi napadač uzeo je loptu na poziciji levog beka, pretrčao više od 70 metara, za to mu je bilo potrebno 12 dodira s loptom i svega 13 sekundi i, kada bi većini fudbalera ponestalo snage za pribranu završnicu usled dugog sprinta, plasirao je loptu u donji desni ugao iskusnog Lopeza, koji poput publike na RCDE stadionu nije znao šta se to dogodilo.

Espanyol vs Celta Vigo 0-2 All Goals & Highlights - Resumen y Goles 25/09/2016 (Español HD)
Izvor: espanjol selta



Inače, meč je pratilo 17.484 gledalaca.

Dogodio se gol za potvrdu druge uzastopne pobede Selte, nakon očajnog starta sezone i upisana tri poraza u Primeri, pa potom dva remija, u Ligi Evrope i opet Primeri.

Espanjol je u prošlom kolu na gostovanju Osasuni (1:2) ostvario prvu pobedu i ostao na tom učinku i posle pretposlednje utakmice 6. kola La Lige, nakon čega će samo još biti odigran susret između Alavesa i Granade u ponedeljak uveče.

Naš fudbaler Nemanja Radoja odigrao je svih 90 minuta u redovima Selte, koja je ukupno gledano više prikazala u Kataloniji, na stadionu na kom su u 2016. pobeđivali samo još "standardni" Real, Barselona i Atletiko, i uz njih Real Sosijedad i Betis.

Zanimljivo, bila je ovo prva "dvojka" na mečevima Espanjola i Selte još od 2007. godine, kada su Katalonci pobedili na "Balaidosu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC