• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda, poraz i trofej za Srbiju

Autor mondo.rs

Ženska košarkaška reprezentacija "tesno" je izgubila od Češke na turniru u Karlovim Varima. Sonja Petrović krajem prve četvrtine dobila udarac u list i nije se vraćala na teren.

Najbolje srpske košarkašice u nedelju su doživele prvi poraz u dosadašnje četiri provere pred Evropsko prvenstvo (16-25. juna).

Domaća Češka savladala je Srbiju rezultatom 58:56 (10:20, 22:7, 11:20, 15:9) na kraju turnira u Karlovim Varima, ali je trofej ipak završio u rukama kapitena Jelene Milovanović, koja je sa ukupno 57 poena bila i prvi strelac ovog trodnevnog takmičenja.



Srbija i Letonija ostvarile su skor 2-1, Kina i Češka po 1-2, a pobednika je odredio ishod subotnjeg meča Srbija - Letonija (69:61).

Ostaje da se vidi kakve je prirode povreda jedne od najboljih srpskih igračica, Sonje Petrović, koja je u 10. minutu dobila udarac u list i posle toga više nije igrala.

Ona je zbog povrede već propustila deo priprema obavljen na Zlatiboru i bilo bi loše ako selektor Stevan Karadžić od iduće nedelje ne bi imao na raspolaganju kompletan sastav, s obzirom na to da je najavljeno priključivanje Ane Dabović u punom kapacitetu.

Aktuelne prvakinje Evrope će ostatak priprema za EP obaviti u Beogradu, uz tri kontrolne utakmice sa istim rivalom, selekcijom Japana.

Jelena Milovanović je u porazu od Čehinja bila najefikasnija sa 16 poena, Saša Čađo postigla je 12, a Tina Jovanović devet.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC