• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Odbio sam Zvezdu ovog leta

Autor mondo.rs

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović kaže da je imao poziv da ponovo sedne na klupu crveno-belih.

 Nenad Lalatović odbio FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović tvrdi da ga je Crvena zvezda zvala da se vrati. On nije hteo.

"Ispao bih nekorektan prema Čukaričkom i reprezentaciji da sam prihvaio. Ispravno sam odlučio iako sam odbio nešto što nikad niko ne bi odbio. Uradio sam tako zbog svog stava, kućnog vaspitanja i karaktera. U Zvezdi sam ponikao, ali ispao bih loš čovek da sam prihvatio, a ja to nisam", rekao je Lalatović za sajt Čukaričkog.

Trener "brđana" dodaje da se nikom nije nudio i da su ga u sve klubove pozivali.

Zvezdu je, kao što je poznato, do kraja prošle sezone vodio Miodrag Božović, koji je izgubio trku sa Patizanom, uprkos bodovnoj prednosti, pa je u poslednjih nekoliko kola umesto Crnogorca doveden Boško Đurovski.

Međutim, uprkos tvrdnjama prvog operativca Crvene zvezde Zvezdana Terzića da će Đurovski ostati trener, nekadašnji fudbaler je, zapravo, bio samo prelazni trener. Umesto Đurovskog doveden je još jedan bivši igrač crveno-belih Vladan Milojević, koji je bio trener Čukaričkog.

O ČUKARIČKOM...


Po povratku sa Evropskog prvenstva za mlade, gde je Srbija, koju je kao selektor vodio Lalatović, doživela krah, zatekao je ne baš dobro stanje u Čukaričkom.

"Dvadeset dana pred prvenstvo sam malo i zabrinut jer ima puno povređenih i operisanih igrača. Treba to sve sad skockati i postaviti na prave noge. Trebaju nam krilni igrači, špic, bek - još jedno četiri igrača da bi Čukarički mogao da pokuša da izađe u Evropu sledeće sezone. Imamo mnogo mladih igrača, koji su jako talentovani i pred njima je svetla budućnost, ali nemaju iskustvo... Igrač se postaje kad se kališ i kroz drugu ligu, kad kapiten vikne na tebe... Mora dobro da se oznojiš da bi ušao u prvi tim. Ako ćemo forsirati mlade igrače onda se traži samo da se ostane u ligi, a ako se traži rezultat to je sa pet-šest mladih igrača nemoguće", kaže Lalatović.

Dodao je da Dragoljub Srnić i Aleksandar Jevtić, kojima su istekli ugovori u Čukaričkom, nastavljaju karijeru u inostranstvu i da trenutno raspolaže sa 15, 16 igrača. Od Čukaričkog se oprostio i dugogodišnji kapiten, "mozak ekipe", Igor Matić.

"Zorić je operisao prepone, Docić polomio prst na treningu, dosta je povređenih igrača. Očekujem ostala pojačanja, treba nam još četiri igrača da popunimo kadar i da napravimo rezultate".

Što se tiče dosadašnjih pojačanja, Lalatović je naveo da je Crnomarković imao dužu pauzu, ali da je odličan igrač, Drinčić da je iskusan, a golman Kirovski veliko pojačanje za ekipu. Kapitensku traku ubuduće će nositi Petar Bojić, koji će prema rečima Lalatoviča, zbog pauze od osam meseci prošle sezone posle ovih priprema biti "onaj pravi". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC