• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspudić za MONDO: Cilj Borca - Liga za prvaka!

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Na pripremama Borca na Zlatiboru, razgovarali smo sa kapitenom Borisom Raspudićem, koji nam je prenio ciljeve "crveno-plavih" za predstojeću sezonu, u kojoj će "crveno-plavi" ponovo igrati u Premijer ligi BiH.

 Boris Raspudic pripreme Borca Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Borac je u sklopu priprema za narednu sezonu do sada odigrao dvije utakmice, prvu protiv članova SIndikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", od kojeg su poraženi 0:1 i sa rumunskim prvoligašem Konkordijom Kjažna, koju je Borac u odličnoj predstavi savladao 1:0.

Na početku razgovora za naš portal, kapiten "crveno-plavih" Boris Raspudić pohvalio je vrhunske uslove za rad na Zlatiboru i mogućnost da se zbog velikog broja ekipa, koje se baš ovdje spremaju za narednu sezonu, izaberu kvalitetni protivnici.

Dueli sa takvim rivalima, kao što je rumunska Konkordija, ekipi daju iskustvo koje ne bi mogla steći da je na pripremama na nekoj drugoj lokaciji.

"Onaj najgori dio priprema, rad na fizičkoj spremi, prošao je i ovo je sad više uigravanje linija tima i igranje utakmica, što mi igrači najviše volimo. Nadam se samo da će sve proći bez nekih ozbiljnijih povreda", kaže Raspudić.

Kapiten Borca o pojačanjima koja su ovog ljeta stigla na Gradski stadion ima samo riječi hvale.

"Pojačanja su za sad odlična, a to se pogotovo vidjelo poslije utakmice sa Konkordijom u kojoj smo svi bili motivisani zbog kvaliteta protivnika. Vjerujem da u Premijer ligi BiH nema ekipe koja može odigrati agresivno kao rumunski prvoligaš. Ali, vidjeli smo da možemo da igramo i sa njima", poručio je iskusni defanzivac.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Raspudić je iznio zaključak da je ekipa na pravom putu, da momci koji su došli polako opravdavaju epitet pojačanja i da od njih možemo očekivati dobre rezultate kada budu još uigraniji.

"Ne bih govorio o trenutnim ambicijama kluba, to Uprava treba da stavi ispred nas, ali mislim da je cilj Liga za prvaka. Ako se otvori prilika za nešto više, mi ćemo učiniti sve što je do nas da to iskoristimo", naglasio je kapiten "crveno-plavih" Boris Raspudić.

Do kraja priprema za srpskoj ljepotici, Borcu su ostale jos dvije utakmice. Protiv Budućnosti iz Podgorice igrače 5. jula, a tri dana kasnije sa Javorom iz Ivanjice, nakon čega slijedi povratak u Banjaluku.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Tko visoko leti , nisko pada ! Halo bre , budite zadovoljni sa tom ekipom da opstanete u drustvu najboljih ! Pola starjih i isluzenih igraca i dosta " vječitih talenata " ( Kunic, Predragovic....) Spustite se na zemlju....

Zasto

@Bl Ne razumijem razlog za takav komentar...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC