• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić o zglobu: Prvo sam pomislio da je mnogo loše

Autor mondo.rs

Srpski centar kaže da je da čim se uverio da može da hoda odlučio je da se vrati na parket, iako je njegov tim imao 35 poena zaostatka

Hjuston je "gazio" Denver u trenutku kada je Nikola Jokić posle postignutog koša sa bolnom grimasom pao na parket i uhvatio se za nožni zglob.

Jokara
Izvor: YouTube

Srpski reprezentativac odmah je napustio teren i otišao u svlačionicu, zbog čega je trener Denvera Majk Meloun bio ozbiljno zabrinut.

"Bio sam veoma zabrinut. Nikola je hramao, a u tom trenutku pojma nisam imao koliko je stvar ozbiljna", rekao je Meloun.

Na oduševljenje navijača i igrača Nagitsa Jokić se u trećoj četvrtini vratio na parket, nakon što mu je bandažiran zglob.

Izjavio je da se i njemu u prvom trenutku učinilo da je povreda ozbiljna, ali da je odmah posle toga doneo odluku da neće ostatak meča provesti pored terena.

"Prvo sam pomislio: 'O, ne!'. Pao sam posle toga i činilo mi se da je zglob vrlo loše, ali kada sam ustao i nastavio da hodam osetio sam da ipak nije tako", objasnio je Jokić uz opasku da ga i dalje "oseća"

"Odlučio sam da se vratim i pomognem ekipi nakon što je naš medicinski tim odradio veoma dobar posao. Zaista ne znam koliko bi igrača propustilo utakmicu...", rekao je Jokić posle meča.

Meloun mu je odao priznanje što se vratio na parket, i bio najbolji, iako je bilo jasno da će Denver notirati poraz.

"Nikola je mogao da kaže: 'Ostatak meča ispratiću sa nogom u ledu', ali to nije uradio. Želeo je da se vrati na teren i to je i učinio", istakao je trener Denvera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC