• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tavamba: Hoćemo, možemo i želimo još!

Autor mondo.rs

Lenadre Tavamba pričao o Partizanu u Evropi, svojoj igri i podršci koju je imao protiv Jang Bojsa od vrlo dragih i bliskih osoba.

"Tavamba, ti ne znaš da volim te ja", orio se stadion Partizana kada je u 89. minutu gorostas iz napada Partizana krenuo put klupe. Jang Bojs je već bio bačen na jedno koleno, ostalo je još da ga crno-beli obore i na drugo, što su vrlo brzo i učinili.

Partizan zimuje u Evropi! (VIDEO)


Lenadre Tavamba je završio ogroman posao. Lavovski se borio skoro sat i po. Najbitnije - postigao je gol, ulazio u prilike, asistirao, gradio se, skakao, čuvao vreme...

"Od početka sam govorio da ova ekipa ima kvalitet i da će proći grupu. A sad smo u prilici i da budemo prvi. Ovaj tim nema limite", oduševljen je bio posle pobede tamnoputi napadač.

"Jedino u šta verujem je naporan rad. On se uvek isplati. Nastavićemo da radimo marljivom na treninzima i videćemo dokle će nas do dovesti, do koje vaze takmičenja", dodao je ljubimac navijača Partizana.

Izvor: MONDO/V. Sukdolak


Tavamba ovog proleća igra odlično, a na listi strelaca crno-belih nalazi se na prvom mestu.

"Kad sam došao u Partizan situacija je bila takva da sam zatekao već formiran tim, sa jakim pojedincima kakvi su Leonardo i Đurđević. Od trenutka kad su oni otišli meni se ukazala šansa da pokažem kako i ja posedujem kvalitet sličan njihovom, odnosno da mogu da dajem golove u kontinuitetu. To i radim. Nadam se da ću nastaviti ovako", objasnio je.

Kamerunac je imao poseban motiv i podršku na tribinama.

"Na tribinama su bili moja supruga Melodi i jedan od mojih najboljih prijatelja. Iznenadili su me što su doneli zastavu države iz koje dolazim. Bio sam srećan kad sam je ugledao. Drago mi je što ljudi misle o meni na taj način. Motivisali su me, jer je uvek bolje kad ne predstavljate samo sebe nego i svoju državu, svoje poreklo. Zato sam ostavio sve od sebe na terenu i proslavio sam gol pokazujući u njihovom pravcu. To je bilo za njih dvoje. Nadam se da su i oni srećni kao što sam i ja", rekao je Tavamba.

#Partizan vodi 1:0, Tavamba! Poslušajte pesmu Grobara... #fkp #uel #grobari

A post shared by MONDO (@mondoportal) on


Napadač crno-belih do sada nije propustio priliku da postigne gol u Beogradu u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Time pokazujemo koliko smo jaki, jer smo odbranili našu kuću. Nadam se da ću biti precizan i na narednoj utakmici, da potvrdim ovo što sam radio dosad. Nas ne zanima ko će nam biti naredni rival u Ligi Evrope, jer želimo i tu fazu da prođemo. Pripremićemo se, ali ne zaboravite da imamo i Dinamo za prvo mesto. Videćemo šta će nam žreb doneti", završio je Leandre Tavamba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC