• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Da 2018. bude još uspešnija!

Zvezdan Terzić zahvalio je igračima i stručnom štabu na fantastičnim rezultatima i naveo da je dug sveden na 26 miliona evra. "Ko preživi - pričaće", obećao je Vladan Milojević pred zimske pripreme.

 FK Crvena zvezda održao Crveno-bijelo veče  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda proljetos nije uspjela da osvoji nijedan trofej, ali je u drugoj polovini 2017. godine sve funkcionisalo mnogo bolje. Klub je ubedljivo prvi na tabeli domaćeg prvenstva, a što je najznačajnije, poslije četvrt vijeka će "prezimiti" na evropskoj sceni.

Sasvim dovoljno povoda za svečanost pod nazivom "Crveno-bijelo veče", koje je u četvrtak uveče organizovano u hotelu Hajat.

Osim prvotimaca, stručnog štaba i aktuelnog klupskog rukovodstva, prisutne su bile legende predvođene Draganom Džajićem, Vladimirom Petrovićem i Dušanom Savićem, zatim prijatelji kluba, sponzori i navijači.

"Fantastični rezultati ostvareni 2017. biće nam vodilja u 2018. godini. Sve što smo uradili neće nas uspavati, nego će nam biti energija da radimo još bolje", poručio je generalni direktor Zvezdan Terzić, podsjetivši na četiri cilja postavljena na Skupštini kluba.

"Prvo, sportski rezultat - ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan, proljeće u Evropi i jesenja šampionska titula. Drugo, da se klub finansijski stabilizuje. Prije tri godine imali smo 53 miliona evra duga i blokiran račun, bez licence za Evropu. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem", pričao je Terzić.

"Treće, omladinska škola koja mora da bude kamen temeljac klupskog razvoja. Šampioni smo u omladinskoj, juniorskoj i kadetskoj selekciji, uz to imamo mnogo reprezentativaca. Ulagaćemo i dalje, posebno u infrastrukturu, što je četvrta tačka. Uradili smo tri kompletna terena za omladinsku školu, reflektore i dva nova terena, na glavnom stadionu i na pomoćnom ispod sjeverne tribine. Na redu je velika rekonstrukcija zapadne tribine, a nadam se da ćemo krenuti sa radovima već u martu".

Izvor: MN PRESS


Najvećim aplauzom počašćen je trener Vladan Milojević, koji je rekao da je sanjao o šansi da vodi prvi tim Zvezde.

"Dobiti šansu da postanete trener Zvezde je nešto najslađe. Nisam to planirao, ali često se događaju stvari koje ne planirate. To uvijek govorim i mojim igračima, kojima pripadaju sve zasluge za ove rezultate... Mi smo sada nešto uradili, ali tek nas čeka veliki posao. Oni znaju šta ih čeka na pripremama, ko preživi - pričaće", rekao je Milojević.

"Drago mi je da smo pokrenuli Zvezdu i nadam se da je ovo tek početak vraćanja kluba na pravi kolosjek".

Predsjednik kluba Svetozar Mijailović poželio je prisutnima sreću i "suze radosnice".

"Zvezda je opet na pragu nečega što ju je krasilo kroz istoriju. Ovo je bila Zvezdina jesen. Ova energija je ravna onoj koju smo imali 1991. godine", istakao je Mijailović.

Sportski direktor Mitar Mrkela obećao je da će Zvezda "na proleće sigurno biti jača nego jesenas", a "treća Zvezdina zvezda" Dragan Džajić izjavio da "niko nije očekivao ovakve rezultate", za koje je naveo da su još veća obaveza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC