• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novu godinu s Čolom dočekalo 80.000 ljudi

Autor mondo.ba

Na javnom dočeku Nove godine u Sarajevu na kojem je nastupio legendarni Zdravko Čolić prisustvovalo je više od 80.000 građana i turista,.

Gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka istakao je kako je sretan i ponosan jer je Sarajevo sinoć zaista bilo novogodišnji centar regije.

"Nakon prošlogodišnjeg nastupa Dine Merlina, sinoć smo ponovo priredili jedan zaista spektakularan događaj. Ono što je najvažnije je da nismo zaboravili praviti velike događaje i da će se Grad Sarajevo truditi da tako bude i u budućnosti. Želim se zahvaliti građanima koji su uživali sinoć i koji su bili dobri domaćini turistima koji su došli u naš grad. Nije bilo nijednog incidenta što je nevjerovatno na ovu količinu ljudi, ali to je pokazatelj da je Sarajevo siguran grad i da je grad koji je vrijedan pažnje", rekao je Skaka za Klix.ba.

Uprkos niskoj temperaturi i magli domaćini i gosti Sarajeva uživali su sinoć u trosatnom koncertu Zdravka Čolića koji je publiku zabavljao svojim bezvremenskim hitovima. Tri sata nisu bila dovoljna da Čola otpjeva sve svoje hitove, a "Mjerkam te mjerkam", "Okano", "Pisaću joj pisma duga", "Esma" i "Produži dalje" samo su neke od brojnih pjesama koje je publika pjevala uglas s legendarnim pjevačem, piše Klix.

Doček Nove godine je u glavnom gradu BiH protekao bez incidenata, a najviše intervencija imali su uposlenici Hitne pomoći KS.

Zdravko Čolić, Nova godina u Sarajevu
Izvor: YouTube

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Sarajevo..sad prvi i poslednji put..gostoprimstvo super.obiju ti i opljackaju auto a onda po dolasku policije na lice mesta i konstatacija da kradju i stetu mogu da prijavim.ali tek 3 januara...a sve se dogodilo na doceku 31.12.2017...niko ne radi..praznici su..to je objasnjenje sa lica mesta od strane policije..auto uredno parkiran, na obelezenom i osvetljenom mestu.cak i sa kamerom..ali pored 10 sa bosanskim tablicama, jedini obijen i pokraden.verovatno jer je jedini imao tablice srbije..i nikom nista...postujem pravila drzave u kojoj sam, ali to ocekujem i za sebe...necuveno..bezobrazluk...U sarajevo, vise nikad necu doci!

MONDO REPORTAŽE